Terence Goodmann

Terence Goodmann, Soulvolle Pop, in een elektronisch jasje met een vleugje HipHop. Terence, vervult de zin van het leven door het verspreiden van vreugde en liefde . Als artiest & ambassadeur van de nacht schrijft hij al zijn teksten en melodieën zelf. Momenteel bezig met zijn debuut album, ook komt er binnenkort een nieuwe single uit!
Pop Soul
Terence Goodmann

New Music Monday - 30012023 30.01.23

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

KINK Popronde Podcast 9 november 2022 09.11.22

Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Lees meer

Popronde Rotterdam - de foto's 08.11.22

Op zaterdag 5 november hingen we de Popronde vlag uit in Rotterdam. We begonnen die dag lekker vroeg, 13.00 uur welteverstaan, en sloten de Popronde-dag net voordat de klok rond was af in Bar3. Jessie Kamp, was er die dag bij om het feestje vast te leggen. Zoals altijd met heel veel toffe foto's als bewijs van een toffe Popronde!
Lees meer
Terence Goodmann
Rotterdam Terence Goodmann
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Terence Goodmann
Rotterdam Terence Goodmann
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022