Talee

Talee maakt dancemuziek voor losers. Rommelende synthesizers, onbeschaamde vocals en functionele gitaarakkoorden, in combinatie met moderne elektronische klanken - vormt een repertoire dat doet denken aan acts als LCD Soundsystem & Red Axes. Zijn debuut EP 'Romantic New Wave Vol. 1' kwam eerder dit jaar uit op het label Disco Halal.
Electronica New Wave
Luister track
Talee

Popronde Presents - New Music Monday 21112022 21.11.22

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

Popronde Tilburg - de foto's! 01.11.22

Op donderdag 27 oktober streek de Popronde neer in Tilburg. De straten, kroegen en Popronde locaties waren goed gevuld met uitgelaten publiek en soms stonden er zelfs rijen voor de shows. Maar gelukkig was het buiten aangenaam door de nazomerse temperaturen.
Lees meer

KINK Popronde Podcast 19 oktober 2022 19.10.22

Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Lees meer
Talee
Tilburg Talee
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Talee
Tilburg Talee
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022