Selectie commissie

De selectiecommissie voor Popronde 2023 bestaat uit: 

klik op de foto om meer over het commissielid te weten te komen!

Aafke Romeijn

Aafke Romeijn (1986) is muzikant, journalist & schrijver. Haar kat heet Henk. (foto: Marc Deurloo)

Adriaan Muts

Adriaan Muts is ruim 20 jaar professioneel actief als agent en promoter maar vindt de laatste jaren vooral z'n toon als manager van onder meer Black Sun Empire en Tinlicker. Hij is altijd op zoek naar eigenheid: wat heeft een act nou werkelijk te vertellen?

Adriaan Pels

Adriaan Pels is eigenaar van AT EASE; het label van Robin Kester, A.M. Sam, Afterpartees, Moon Moon Moon, Mark Lohmann en So-Fi. AT EASE verzorgt voor de meeste artiesten het management en doet dat ook voor andere acts zoals Amber Arcades.

Amir Charles

Bij Sony Music draagt Amir als A&R Manager bij aan de muzikale carrières van o.a. Suzan & Freek, Nielson, Milow & Dio. Zijn oren & ogen staan altijd aan, op zoek naar de toekomstige Nederlandse smaakmakers, festivalheadliners & hitkanonnen.

Angelique Houtveen

Angelique presenteert sinds maart 2021 de middagshow op Sublime, het station voor Funk, Soul & Jazz. Elke maand schrijft ze de muziek column in LINDA Magazine. In voorgaande jaren presenteerde ze o.a. programma's op 3FM, FunX en NPO Radio 6 Soul & Jazz. In 2017 zat ze voor 3FM Serious Request in het Glazen Huis.

Angelo Pertijs

Angelo werkt als programmeur bij Patronaat en als NL booking-agent voor Treetop Agency (oa Marathon, Cosmic Crooner, Cloud Cafe, POM en Mood Bored).

Anna Veenstra

Via Epitaph en MOJO kwam Anna in 2015 bij de Melkweg terecht. Als muziekprogrammeur organiseert ze concerten en is ze verantwoordelijk voor evenementen en festivals in samenwerking met o.a. Subbacultcha, LivEurope en ADE. Vanuit een brede interesse boekt ze indie en alternative, maar ook nieuwe soul en pop voor een jong publiek. Het ontdekken van nieuw talent staat altijd centraal, en tijdens de Popronde hoopt ze dan ook weer flink wat pareltjes te ontdekken!

Aron van der Ploeg

Aron van der Ploeg is sinds maart 2020 Sync & Licensing Manager bij Warner Chappell Music. Daarvoor was Aron 15 jaar mede-eigenaar van The Missing Sync and muziekuitgeverij Pennies From Heaven.

Atte de Jong

Atte is bijna 20 jaar werkzaam in de muziekindustrie, als RTV promoter, oftewel plugger. Hij heeft gewerkt bij Edel, PIEP, Virgin, EMI en PR-Indies, waarbij hij promotie deed voor artiesten als Goo Goo Dolls, Moloko, Spiller, Rolling Stones, Lenny Kravitz, BRMC, Guus Meeuwis, The Deaf en vele andere anderen in binnen- en buitenland. Sinds 4 jaar is hij werkzaam voor zichzelf als RTV promotor en heeft sindsdien gewerkt met oa Bells of Youth, Jack & the Weatherman, Lorren, Vintage Future & Mell en vele andere (beginnende) acts.

Bart Jansen

Bart is programmeur en marketeer bij de ECI cultuurfabriek in Roermond. Daarnaast heeft hij zijn eigen boekingskantoor Comfort In Sound. Hier begeleid hij opkomende artiesten in het boeken van optredens en ondersteunt met het ontwikkelen van hun eigen (release) plannen.

Bas Barnasconi

Bazz maakt muziek. Al z'n hele leven, eerst met VanKatoen, nu met de Bazzookas. Daarnaast is hij begonnen met Pinguinradio.com, omdat hij bang is dat er anders alleen maar 'middle of the road-muziek' op de radio te horen is. Volgens hem is het namelijk in de berm juist het spannendst! Dat meer mensen dat vinden blijkt: met meer dan 12.3 miljoen streamstarts (=luisterbeurten) per maand is pinguinradio.com de grootste indie-webradio van Europa!

Bas van Dalen

Bas van Dalen werkt als dj en podcast-maker bij radiostation KINK. Zo maakt hij o.a. met collega-dj Tessa Mol Popronde Radio.

Bas van Duren

Werkte voor 3voor12 (Tilburg) en is tegenwoordig actief als freelance communicatiemedewerker voor onder andere Powered by TINC, boeker voor show-meet-opnames bij Volver Live en is te vinden als concert-DJ bij TivoliVredenburg, Effenaar en 013.

Bert Dondorff

Bert is inmiddels ruim 20 jaar programmeur. Heeft gewerkt bij div. zalen en festivals door het hele land, o.a. Simplon, Mezz, Luxor Live, De Beschaving Utrecht, Bibelot, Kunstlinie Almere Flevoland, Burgerweeshuis (ziektevervanging). In bestuur gezeten van EKKO; bestuursvoorzitter geweest van stichting Ruis (dBs Utrecht). Werkt nu als Programmeur bij Melkweg Amsterdam en bevrijdingsfestival Utrecht.

Bob Verhagen

Na het afronden van een meewerkstage bij Incubate is Bob Verhagen in 2013 begonnen met het organiseren van de succesvolle concertreeks Nightbirds waarmee hij vanaf 2018 ook artiesten vertegenwoordigd op het gebied van management en boekingen.

Bowie van Loon

Bowie van Loon is freelance muziekjournalist voor onder meer NRC.Next en NRC Handelsblad en hoofdredacteur bij het online hiphopplatform Hiphop In Je Smoel. Onder zijn eigen vlag Nuthin' Left Media schrijft hij interviews, concert- en festivalverslagen, albumrecensies, perskits, biografieën en achtergrondartikelen. In die hoedanigheid is hij dan ook altijd bezig met zijn passie; muziek en de industrie erachter.

Bram van der Enden

Mijn naam is Bram van der Enden. IJverig muziekliefhebber, alumni van de Herman Brood Academie en momenteel werkzaam in de muziekindustrie. Mijn expertise ligt in het artiesten- en projectmanagement, iets wat ik nu al een aantal jaar doe. De artiesten die ik help zijn Akwasi, Skinto, T-Shawn, Lèlèman, Claire Lyons, Zwart Licht en Zulu Green. Op dit hou ik mij voornamelijk bezig met het hiphop duo Ocho & Ibs. In mijn vrije tijd hou ik heel erg van nieuwe muziek ontdekken. Het samenstellen van obscure Spotify-playlists is een van mijn favoriete bezigheden, en een pilsje lust ik ook wel. Ik ben rustig, gedreven en altijd bereid anderen te helpen met het realiseren van hun dromen.

Camille Borkelmans

Naast dat Camille bij GRAP werkt (o.a. Muzikantendag, Amsterdamse Popprijs, Brood en Spelen) studeerde ze af als bassist van een muziekopleiding en speelde ze in 2022 Popronde met Daniel Nolet. Bij GRAP doet ze er alles aan om talent naar de volgende stap in hun carrière te brengen, doormiddel van het organiseren van speelplekken, competities en het geven van advies.

Canan Yurdakul

Canan werkt sinds kort als NL boeker voor EBB Music, daar is ze verantwoordelijk voor boekingen van nieuwe upcoming buitenlandse acts. Daarnaast bouwt ze een roster op met interessante acts uit eigen land. EBB Music is een independent agency voor boekingen, management en talentontwikkeling in Amsterdam. Muzikaal laveert EBB tussen genres als electro, tropicalia, psychedelica, pop en jazz

Carlos Arango

Carlos Arango is als Artist manager actief bij Monsters Incognito en Hedon Productiehuis.

Casper Nederhand

Casper is music researcher en A&R manager bij MassiveMusic. Daarnaast draait hij in het weekend als DJ in diverse barren en clubs. In zijn vrije tijd zoekt hij liever nieuwe muziek op dan dat hij tv kijkt. Met verschillende oren naar muziek blijven luisteren is waar hij voor staat. De popronde is elk jaar een grote bron van nieuw talent vanuit een professioneel oogpunt, alsmede om simpelweg van te genieten of om te blijven volgen.

Celina van Gool

Celina van Gool is boeker bij Topbillin’ / Agents After All. Agents After All begeleidt en vertegenwoordigt een groot aantal exclusieve artiesten in verschillende genres. De muziek stond altijd centraal in het leven van Celina en zo begon ze haar carrière op de Herman Brood Academie. Veel verschillende dingen gedaan, maar de liefde voor het boeken van diverse artiesten is nooit verdwenen.

Christiaan Walraven

Chris Walraven werkt sinds 2011 bij 3voor12 als Redacteur Live Muziek en sinds 2023 daarnaast ook als muzieksamensteller van 3voor12 Radio met Eva Koreman op NPO 3FM. Hij is verantwoordelijk voor alle liveopnames van 3voor12 op de radio, op festivals en op sessiepodia. Hij beheert daarnaast de bekende 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify.

Conjo Vergeer

Ruim 17 jaar lang was ik de presentator/samensteller van Nederklinkers, het meest chauvinistische programma van je radio. In dat programma alleen maar aandacht voor de beste bands en acts van eigen bodem. Na het stoppen van Nederklinkers heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in het presenteren van de IndieChart. De IndieChart is een wekelijkse selectie van nieuwe Nederlandse onafhankelijke downloads en releases en wordt op zondagmiddag uitgezonden van 12 tot 15u op IndieXL. Daarnaast ben ik curator van de Nieuw Uit Nederland Spotifylijst van dezelfde radiozender en maandelijks verschijnt op de laatste dag van de maand bij CamielMusic mijn blog: Dossier Dutchies.

Daan Snijders

Daan Snijders is boeker bij Bank Bookings, hier verzorgt hij de boekingen voor o.a Kraantje Pappie, Diggy Dex en FeestDJRuud.

Daniël de Keizer

Daniel is eigenaar van Eighty5ive, een muziek consultancy waarmee hij management en boekingen verzorgt voor live acts en dj’s, waaronder DutchAfro, Brintex Collective, Gita Buhari en Socks;SportsSocks. Ook coacht hij artiesten, verzorgt marketing & PR en programmeert hij freelance voor festivals en plekken als Theater Zuidplein. Verder is hij sinds 2019 programmeur bij Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, waar hij opkomende artiesten uit Vlaanderen in Nederland programmeert in samenwerking met popzalen en festivals

Daniel Nagelkerke

Daniël begon op 16-jarige leeftijd met het organiseren van hardcore punk shows. Een eigen punkzine werd ingeruild voor werken bij een dance magazine, waar een baan bij poppodium Patronaat uit voorkwam: als programmeur en marketeer met specialismes 'heavy, hiphop en alles met beats'. Na 10 jaar bij Patronaat, werkte Daniël vervolgens enkele jaren als boeker bij NL hiphop kantoor WOLF Bookings (MOJO) en verzorgde daar de boekingen voor oa S10, Ronnie Flex, Sor en Bokoesam.  Tegenwoordig werkt Daniël weer als programmeur, bij het grootste poppodium van Nederland: 013 Tilburg.

David Koster

David Koster is een A&R manager, wat staat voor artist & repertoire manager. Hij is dagelijks bezig met het scouten van artiesten om mee samen te werken en wanneer hij samenwerkt met een artiest richt hij zich op de creatieve en artistieke ontwikkeling van de artiest. De afgelopen 12 jaar is hij al hard aan het timmeren aan de weg. Hij heeft gewerkt met diverse muzikanten waaronder S10, Frenna, Bente, Josylvio, de Staat, Bizzey, Snelle en Chef’Special. In al deze samenwerkingen gaat het om de juiste match vinden: hoe kan een artiest de juiste artistieke keuzes maken op het juiste moment? Daar helpt David artiesten bij.

Dennis van Leeuwen

Dennis van Leeuwen (1971) Was gitarist bij Kane, inmiddels songwriter, producer, en manager voor verschillende projecten, artiesten en bands.

Dirk Baart

Dirk Baart (1997) is programmeur bij het Utrechtse poppodium EKKO en festival Into The Great Wide Open. Hij schrijft als journalist voor OOR en Front, en werkte in het verleden bij 3voor12. Oude ziel en anglofiel.

Doortje Hiddema

Ik ben actief bij het pop-programma team van TivoliVredenburg. Ik houd mij bezig met het pop programma (van metal tot indie tot neo klassiek tot pop) en bemoei me ook met de show-voorbereidingen en alle showbegrotingen. Voor ik bij TivoliVredenburg werkte, was ik actief bij Spec. (Ali B) en daar bemoeide ik mij met de boekingen en het management van de artiesten (Ronnie Flex, Bokoesam, Stuk TV, Boef, etc). Ik probeer zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alle nieuwe acts zowel NL, als buitenland.

Douwe Esschendal

Douwe begeleidt, ondersteunt en adviseert diverse acts in hun muzikale carriere vanuit de Gelderse popkoepel Poppunt Gelderland. Voorheen was hij werkzaam als o.a. als producent, stagemanager, tourmanager en pr-medewerker voor verschillende bands, zalen en festivals.

Edvard Jan Visser

Edvard Jan doet management en boekingen bij Muzink/Phonic in Groningen. Het kantoor met onder andere MEAU, Blanks, Babs, Krystl en The Cool Quest. Samen met de artiesten denkt hij mee over de muziek, strategie en shows om ze zo naar het volgende niveau te tillen.

Emiel Schaap

The Dutch Emiel Schaap studied bass guitar at the Conservatory of Amsterdam. Being on the road for many years as a musician, he learned in practice to take care of some of the business aspects of the music industrie for his own bands. He found out that he could also help befriended artists by doing this, and started his own booking agency in 2018. Through time he stopped playing music, and got in to the business side of it full time. In 2021 he came in contact with Double Vee Concerts and started working there as a Music Promoter were they book shows for artists like Tori Amos, Eels, Big Thief, Curtis Harding and many more.

Emilie Kannekens

Emilie werkt als A&R manager, music researcher en licensing bij MassiveMusic. Haar missie? De beste match vinden tussen merken en muzikanten. Dit kan variëren van een sync bij een TV reclame tot een volledige creative partnership tussen een merk en een artiest. Ze is altijd op zoek naar nieuw talent voor playlists & placements.

Enoma Amayo

Enoma Amayo is al enkele jaren actief op verschillende plekken in de culturele sector van Rotterdam. Zo werkt Enoma als programmeur bij het Rotterdamse festival en muziekorganisatie Motel Mozaïque. Een unieke plek waar ze haar liefde voor het ontdekken van nieuwe muziek, het horen van verhalen en het realiseren van unieke events kan combineren. (foto door Rosa Quist)

Eric van Holland

Eric van Holland werkt als Senior Editor bij Spotify Benelux. Voorheen werkte hij onder andere bij NPO FunX, Radio 6 Soul & Jazz, Radio 2 en Sony Music Benelux.

Erik de Vries

Erik de Vries (1989) is muzikant, componist en rauwdouwer (beetje) uit het Noorden. Vanuit Stichting Kunst & Cultuur ondersteun en begeleid ik artiesten in hun muzikale carrière en organiseer ik talentontwikkelingstrajecten en evenementen. Ik programmeer enkele podia op het Bevrijdingsfestival Drenthe en werk als boeker voor Tumbleweed Bookings.

Erik Hoezen

Erik Hoezen ken je waarschijnlijk als DJ DE ROOIE JAGER, want van Lowlands tot Roadburn en van BKS tot Badpop, de JAGER heeft er gedraaid. Ook is hij eigenaar van productie-en boekingskantoor DRN PRODUKTIES en is Hoezen boeker van gerenommeerde acts als Anneke van Giersbergen, (oud-Popronde deelnemer) Minka en Deutsche cult-held Heino. En alsof dat niet genoeg is verzorgt Erik Hoezen jaarlijks producties op Graspop Metal Meeting, Dauwpop, Jera on Air en de Zwarte Cross, boekt hij ook voor dat laatste festival én organiseert hij het legendarische festival Jagersonic in Vera Groningen. Sinds 2020 is Hoezen coordinator van Poppunt Drenthe.

Erroll Antonie

Erroll Antonie is hoofd A&R van BMG Talpa Music waar hij werkt met en voor nationale en internationale artiesten, componisten en producers van BMG Talpa. Uiteraard is hij ook op zoek naar nieuw talent. Belangrijk voor Antonie zijn de songs, zeggingskracht, drive, output van een band of act, de liedjes, de (productionele) visie, de relevantie en de eigenheid.

Eva Breunesse

Eva (20 jaar) heeft de uitspraak ‘’van je hobby je werk maken’’ net iets te letterlijk genomen. Met een achtergrond in producties bij MOJO en als assistent artiestenmanager gewerkt te hebben is ze momenteel druk bezig als Label / A&R Manager bij het hiphop label Burning Fik en als Community Manager bij het festival Le Guess Who? Al die verschillende ervaringen probeert ze mee te nemen in haar eigen artiestenmanagement (NO SLEEP MNGMNT), om zo goed mogelijke begeleiding te kunnen geven aan haar eigen roster.

Eva van Manen

Eva van Manen richtte in 2020 samen met mede producer Josephine Zwaan rosetta. op, het platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland. Met rosetta. begeleiden, onderwijzen en representeren zij v/x muziekproducers in Nederland, online en op locatie in o.a. Melkweg Amsterdam, in de vorm van courses, panels en de rosetta. summerschool. Eva bracht twee zelf geproduceerde albums uit, 'Politiek & Liefde' (2018) en 'De Diepte In' (2021) en componeert daarnaast muziek voor o.a. theater, podcasts en media. Foto door Merlyn

Eva van Netten

Speelt heel hard gitaar in BlackboxRed en is artistiek leider van Welcome to The Village. En Popronde is te gek en erg belangrijk voor zowel jonge bands die veel willen spelen alsmede voor de stad. In de toekomst wil ik nog heel veel gaan touren.

Fidel Nina

Bij BMG draagt Fidel als Project Manager (International Recordings) bij aan de muzikale carrières van o.a. Rita Ora, Louis Tomlinson en Stefflon Don. Voorheen was hij werkzaam bij 8ball Music en Top Notch.

Fleur van Ham

In de coronatijd heeft Fleur van Ham het roer flink om moeten gooien. Deze bezige dame heeft zich van onder andere promotor van Haagse feesten doorontwikkeld naar A&R Manager en tourmanager voor artiesten als AVA NOVA, fotograaf bij Mispoes en is nu receptionist van het PAARD en programmeur van het Paardcafé.

Frank Satink

Frank Satink eigenaar van Goomah Music (label / boekingen) en Ev’Hands (betrokken bij festivals, concerten en evenementen zoals Dauwpop, Zwarte Cross, Metropool Hengelo, Ribs & Blues etc).

Fred van Kruining

Fred van Kruining is eigenaar van Meet Me There Management, Music & Publishing, waarbij hij als artiestenmanager o.a. Sven Hammond, Sven Figee, Linde Schöne en Martin Jasper vertegenwoordigt. Daarnaast brengt hij via Meet Me There Music releases uit van artiesten/bands als Solomon, Lakshmi en Jonas Brøg en werkt hij mbt publishing samen met Cloud9. Verder is hij international consultant voor de Benelux voor internationale acts als Placebo, Deaf Havana en Enter Shikari. Voordat hij Meet Me There startte heeft Fred o.a. jarenlang gewerkt voor MCA, Universal, EMI en als labelhead voor Caroline Benelux.

Gaétan van de Sande

Gaétan heeft zijn eigen platenmaatschappij, managementbureau en muziekuitgeverij en is vooral actief in het hiphop genre. Hij werkt(e) met o.a. Wilde Westen, Mr Polska, Kleine Viezerik, Ali B, Jebroer, Monsif, KIMONOMANDEM en het platform Encore. Daarnaast is hij Head of Label bij Trifecta, de platenmaatschappij die o.a. de muziek van Boef, Ali B, $hirak, Jiri11 en Supergaande uitbrengt. Volgens Puna en Noisey is hij "een van de meest invloedrijke personen binnen de Nederlandse hiphop.

Gerard Esenkbrink

Gerard is artiestenmanager bij Outliner Management - het managementbureau van Gideon Karting en Erik Benders. Voorheen was hij meer dan tien jaar werkzaam bij V2 Records als Label Manager voor internationale labels (zoals Domino Records, Warp Records, Daptone en Drag City) en Project Manager voor lokale artiesten, waaronder Judy Blank.

Gerbine Ulehake

Gerbine studeerde Music Management aan de HKU en ging stage lopen bij het North Sea Jazz festival. Ze werd gevraagd om te blijven en werkte nog vóór haar afstuderen al als festival- en boekersassistent. Na 3 jaar werd ze projectcoördinator voor Kim Bloem en later ook voor Leon Ramakers. “Ik heb mogen afkijken van de beste, leerde hoe het wereldje werkt en heb bij alle grote shows en festivals van Mojo mogen meedraaien”. Nu, als Mojo’s jongste boeker, bouwt ze zelf een poproster op voor een nieuw publiek.

Gert Gering

Gert is muziekprogrammeur bij Theaters Tilburg waar hij zowel pop jazz als klassiek programmeert. Daarvoor was hij als producent verbonden aan Muzieklab Brabant en programmeerde hij bij Atak Enschede, Doornroosje Nijmegen en 013 in Tilburg. Gert is verbonden met het talentontwikkelingsprogramma Talent Hub Brabant. Hij heeft een zeer brede smaak, van moderne muziek tot oude blues. Gert is verwoed vinyl verzamelaar en amateur dj bij klassieke, pop en jazzconcerten.

Gio Hansen

Als Head of Linear is Gio (27) verantwoordelijk voor de strategie en invulling van de lineaire zenders van XITE. Samen met het muziekteam is hij constant bezig met het vinden van nieuw talent binnen verschillende genres om hen te promoten op de platformen van XITE.

Guillaume Warmerdam

Guillaume gaat al ruim 10 jaar mee in de muziekindustrie en houdt zich tegenwoordig namens LAB Music vooral bezig met het uitbrengen en promoten van muziek. Foto credits: Janna Albada

Harold de Boer

Harold de Boer werkt als coördinator bij Poppunt Overijssel en zet zich in voor betere zichtbaarheid van Overijsselse popmuziek een betere samenwerking tussen de Overijsselse poppodia en festivals. Voorheen werkte Harold bij poppodium het Burgerweeshuis in Deventer en was daar betrokken voor de ontwikkeling van onder andere Snelle, Paul Sinha, De Sluwe Vos & Rob Dekay.

Hayo Vaders

Als programmeur van zowel Poppodium Gebouw-T als festival PopMonument heeft Hayo oog voor talent wat hij maar al te graag een podium biedt. Door voor beide de dubbelfunctie als productiemanager te bekleden is hij ook nauw betrokken bij het maken van mogelijkheden voor jonge makers

Hendrik-Jan Derksen

Hendrik-Jan Derksen Is al jaren actief als DJ/producer, programmeur en supporter van jong talent. Hij brengt Italo en Disco uit met Rimini Rimmers, sloot met tropical bass act De Tropen een paar keer DTRH af, zette als Slowpoke metal weer mee op de kaart op Lowlands als Helga's House of Pain. Tevens is hij vaste programmeur voor onder andere de Zwarte Cross en vele andere festivals waar hij steeds inzet op inpassen van jong talent en nu ook bij ons in de selectiecommissie deze "meester van de ondergrondse feestjes" ! (foto: Bernard Bodt)

Henk Kanning

Werkzaam bij Hedon en Hedon Talent Support, naast de PR van het Zwolse podium helpt Henk Zwolse artiesten met hun carrières: van NONCHELANGE tot de familie hiphopshow van rapper Rico. Met een verleden in de muziekindustrie en bij de radio (KINK) is Henk veelzijdig en ervaren. In de nacht tref je hem als HNK achter de draaitafels, van festival tot club.Maar goed, dit mag je allemaal vergeten. Wel belangrijk: dol op goede liedjes.

Herman Hofman

Herman Hofman komt uit het mooie Utrecht en is jarenlang DJ bij 3FM geweest, waar hij heel veel 3FM Talents voor het eerst draaide. Nu valt hij in op Veronica en heeft hij een podcast over De Klassieker. Herman is verliefd op de Popronde en houd van echtheid en eigenheid.

Hugo Schaap

In 2011 begonnen bij ‘t 3FM muziekteam en zodoende medeverantwoordelijk voor de muziek in alle programma’s van 3FM. Sinds 2021 ook coördinator 3FM Talent. Hierbij denk ik met artiesten mee in hun ontwikkeling bij alles wat met muziek op de (landelijke) radio te maken heeft. Op 3FM besteden we op veel manieren aandacht aan talentontwikkeling in Nederland. 3FM Talent is uiteindelijk het platform waar we artiesten langere tijd extra aandacht geven, als je van Groningen tot Goes en van Den Helder tot Maastricht niet meer gemist mag worden. Maar de weg naar airplay - en misschien zelfs 3FM Talent - is minstens zo belangrijk en interessant!

Ilana Goldstoff

Ilana Goldstoff is Sync & Licensing manager bij het befaamde klassieke muziek label Deutsche Grammophon. Hier is zij verantwoordelijk voor de Europese syncs voor componisten als Joep Beving, Max Richter, Moby en Agnes Obel, maar ook voor het aandragen van nieuw talent. (foto door Judy Lux)

Imke Loeffen

Imke Loeffen is muzikant en deelt haar tips en tricks uit de praktijk graag met andere artiesten als coördinator bij Poppunt Gelderland, adviseur bij het FPK, bestuurslid bij POPnl en gastdocent op conservatoria.

Ingmar Griffioen

Ingmar Griffioen werkt al 23 jaar als popjournalist, in het verleden o.a. als webredacteur bij 3voor12 en hoofdredacteur (nu eindredacteur) bij Never Mind The Hype. Verder doceert hij aan de Nederlandse Pop Academie, de Herman Brood Academie en ArtEZ en is hij bestuurslid bij 3voor12 Utrecht. Ingmar schreef/redigeerde boeken over TivoliVredenburg en 25 jaar Popronde en maakt al ruim tien jaar deel uit van de Popronde selectiecommissie.

Ivo Cooymans

Ivo Cooymans, Voorheen zelf muzikant in Thunderin' Hearts en ENOS. Tegenwoordig Hoofd muziekprogramma Willem Twee – Muziek & Beeldende Kunst. En programmeur muziek van Bevrijdingsfestival Brabant, beiden in Den Bosch

Jaap de Waart

Jaap de Waart (Radar Agency - Amsterdam). Werkt als boeker/agent voor bands als EUT, AWKWARD i, The Deaf, Dawn Brothers, The Kik, Jacco Gardner, Emil Landman, DeWolff, Orgel Vreten, Kadavar en nog veel meer… (zie onze site) www.radar-agency.com

Jack Parker

Jack Parker is artiestenmanager, programmeur, fotograaf en journalist. Na het drie jaar managen van The Vices managet hij nu Bumble B. Boy en Leah Rye. Verder is hij programmeur van Hofman Utrecht, en boekt hij shows door heel Europa voor o.a. Isaac Anderson (Louis Tomlinson), Ramkot, IST IST en Cloudsurfers. Hij is ook de oprichter van muziekwebsite All Things Loud, en is International Manager bij het Britse label Scruff of the Neck.

Jack Pisters

Jack Pisters is studieleider en ontwerper van de Popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy van het conservatorium van Amsterdam. Hij ontwerpt onderwijstrajecten als directeur van de “Dutch School of Popular Music” en ondersteunt diverse muziekinstellingen als adviseur. Ook is hij eigenaar van de Musicmatrix, en begeleidt hij bands op het gebied van sound, spel en opname. Tevens is hij voorzitter van de Sena European Guitar Award

Jaco van der Waal

Jaco van der Waal is sinds 2021 eigenaar en oprichter managementbureau Dune Management. Hij begeleidt artiesten als RONDÉ, Son Mieux en Maxine van Breukelen. Jaco van der Waal studeerde Music Management aan de HKU en was onder meer werkzaam voor Poppodium de Supermarkt en De Grote Prijs van Nederland. Daarnaast was hij nauw betrokken bij het label Homebass Records (TAYMIR, Soul Sister Dance Revolution). De afgelopen drie jaar was hij werkzaam bij Agents After All, waar hij zich bezighield met artiestenmanagement en label-assistent was bij AAA Label Services (onder anderen Benny Sings en Van Dik Hout).

Jamie Reuter

Jamie is sinds 2018 werkzaam op 3FM en presenteert, naast de AvondVrijdagShow, sinds januari 2023 samen met Olivier Bakker het programma VoorAan. Het programma waarbij je VoorAan staat voor de nieuwste muziek en nieuwste talenten.

Jarn van Strijen

Sinds begin 2012 boeker bij Mojo Concerts in met name alternatieve muziek en daarnaast betrokken bij programmacommissies van diverse festivals.

Jasja Offermans

Jasja Johanna Offermans is een multidisciplinair bassiste die in 2017 afstudeerde van het Conservatorium van Amsterdam. Ze is actief bij Pitou en speelt toetsen in Silver Lake. Van 2014 tot 2020 rockte ze op het podium met haar band Indian Askin, waarvoor ze eerder een Edison ontving in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en op festivals stond zoals Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret. Zelfs de Ziggo Dome is geen onbekend terrein voor haar. Maar ze heeft veel verschillende projecten in verschillende stijlen versterkt; onder andere werkte ze samen met Typhoon, Lucky Fonz III, Jungle By Night en The Rag Trade. Avontuurlijkheid is iets wat ze nastreeft in al haar projecten, dit verklaart het brede scala aan genres dat aan bod komt. Eerder dit jaar schreef ze de muziek voor de theatervoorstelling ‘Zus Van’ voor Het Nationale Theater. Je kan over haar teruglezen in o.a. de Bassist en MusicMaker Magazine, de Volkskrant en het Parool. Naast basspel kun je haar ook bellen als je een live sound engineer nodig hebt, voor je studioproductie en stage- & tourmanagement, als lichttechnicus of haar zelfs als fotograaf inhuren.

Jasper Bax

Jasper Bax, stapte in 1987 als mede-oprichter en bassist van ska-band Beatbusters het podium op en ontdekte dat ie er geen klap aan vond, optreden. Maar alles er omheen juist des te meer. Na drie optredens vond hij z’n ware roeping in management en boekingen. Dat heeft tot op de dag van vandaag geresulteerd in een succesvol boekingsburo voor internationale artiesten, alles met een linkje naar ska & reggae. Daarnaast programmeert hij voor diverse festivals, waaronder Zwarte Cross.

Jasper Leijdens

Jasper Leijdens is bij en voor KINK altijd op zoek naar de beste nieuwe muziek. Het resultaat van die zoektocht is dagelijks te horen in de avondshow KINK IN TOUCH tussen 19:00 en 22:00 waar je de beste ontdekkingen hoort, livemuziek krijgt en waar hij spreekt met de artiesten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het themakanaal KINK INDIE en de dagelijkse show Brand New KINK.

Jasper Martens

Product manager van diverse artiesten op Suburban Records zoals Tusky, Mayleaf en Two and a Half Girl. Ook beheer ik de digitale catalogus van Suburban Records en haar gelieerde labels en independent artiesten en adviseer bij digitale marketing campagnes. Gek op alles wat luid en gevuld is met vuige gitaren en rammende drums.

Jasper van Vugt

Jasper van Vugt is freelance muziekjournalist. Hij werkt o.a. voor OOR, Entertainment Business, Metro, Jazzism, Buma/Stemra, en diverse andere bladen, sites en kranten. Daarnaast is hij als docent actief op muziekopleidingen als de Herman Brood Academie, Conservatorium van Amsterdam en ROC van Amsterdam, schrijft bandbio’s (Jett Rebel, Ali B, Diggy Dex e.v.a.), is bestuurslid bij de Stichting GRAP en geeft gastlessen, workshops en masterclasses bij de verschillende Muzikantendagen. Hij heeft een neus voor talent en een voorliefde voor muziek uit Nederland, reden waarom hij een veelgevraagd jurylid is bij talentcompetities en ontwikkelingstrajecten als Popronde, Grote Prijs van Nederland, Mooie Noten en de Amsterdamse Popprijs en talloze andere.

Jasper Willems

Als freelance muziekjournalist en -liefhebber springt Jasper al meer dan een decennium op de bres voor spannende nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland. Hij schrijft artiestenbios en heeft artikelen gepubliceerd bij Drowned In Sound, The Quietus, Bandcamp Daily, Under The Radar Magazine & Beats Per Minute.

Jelle Schotanus

Ik ben artiestenmanager bij het Londense UROK Management (Liam Gallagher, Tom Odell, FLO). Hier verzorg ik het day-to-day management van Jade Bird, Mystery Jets, Tribes en Oliver Malcolm. Daarnaast organiseer ik met mijn tweelingbroer Thom het evenement Indie in Town. Ik vind dat de NS het eigenlijk best goed doet.

Jelle Stavasius

Jelle is project/brandmanager bij Warner Benelux. Voorheen was hij werkzaam als A&R bij V2 Records, programmeur talent en cultuur voor de Sugarfactory Amsterdam. Daarnaast was hij jurylid voor Mooie Noten, Amsterdamse Popprijs en Dutch Jazz Awards en werkte hij als freelancer producer voor NTR Radio 6 Soul en Jazz.

Jeroen van den Bogert

Jeroen is booking-agent en een van de drie oprichters van het boeking & managementkantoor EBB Music. EBB Music heeft een internationale focus waarbij we onze artiesten juist buiten Nederland in de markt zetten. Jeroen werkt op het moment o.a. als boeker aan Altin Gün, Y?N Y?N, Arp Frique & Family, ECHT!, Islandman, Zohar en vele andere.

Jerome Williams

Jerome Williams is een van de oprichters van Earth Beat, dat in 2022 samensmolt met BLiP Agency tot EBB Music. EBB Music is een boekings-en managementkantoor met de focus op vooruitstrevende muziek van over de hele wereld. Gevestigde namen en talentvolle nieuwkomers in genres als (afro)jazz, psychedelische pop, electronica en alles wat daartussen in zit, of juist de grenzen tussen die genres overschrijdt heeft de focus van EBB Music. EBB heeft de missie het muzikale landschap meer inclusief te maken: om meer plek voor muziek van buiten de UK en de VS te creëren in Europa, en om Europese acts meer te laten spelen op de andere continenten. Ook is duurzaam touren een speerpunt: EBB volgt de Green Rider om hun voetafdruk te reduceren.

Jessica van Amerongen

Jessica van Amerongen programmeert, cureert, doceert, coacht, initieert en ontwikkelt muziek-, kunst- en mediaprojecten voor en met festivals, podia, muzikanten en creatieve bureaus, o.a. Medialane, BNNVARA, Mojo, Lowlands, Down the Rabbit Hole, Codarts, Studio HER, NOS, Westergas.

Jim van Kooten

Als hoofdprogrammeur bij de Vorstin is Jim altijd nauw betrokken bij opkomend talent. Zo ontwikkelde hij het platform ‘Patat Met’ waar opkomend talent uit heel het land speelt. Naast programmeren heeft Jim gewerkt in allerlei hoeken van de muziekindustrie, zo was hij mede-oprichter van Atlas Agency en was hij verantwoordelijk voor de boekingen van Nederlandse acts als Orange Grove en Drunken Dolly, maar ook internationale acts als Kris Barras Band, Seth Walker en Old Salt. Daarnaast tourmanagement voor Pink Oculus gedaan, festival Elevator Sessions in Utrecht geprogrammeerd en vier jaar lang de Popronde Hilversum met Karin Spanjersberg georganiseerd.

Job Smit

Job Smit is een van de eigenaren van het Rotterdamse independent label Mattan Records. Naast een eigen label met o.a. The Vices en POM verzorgt Mattan Records ook marketing en PR werkzaamheden voor grote internationale artiesten zoals Alt-j, Wolf Alice, beabadoobee, Jungle, Bloc Party en nog veel meer. In het verleden heeft Job o.a. gewerkt voor MTV, VICE en het label Caroline Benelux. Ook is hij muziekprogrammeur van het International Film Festival in Rotterdam.

Joël Heijda

Joël Heijda is programmeur bij 013 Poppodium in Tilburg en daarnaast ook actief als drummer in de bands No Turning Back en Mayleaf. Hij studeerde eerder aan de Herman Brood Academie en Rockacademie en heeft als programmeur gewerkt bij Bibelot in Dordrecht en Patronaat in Haarlem.

Joel van der Kwaak

Joel van der Kwaak is werkzaam bij het Amsterdamse Dox Records waar hij verantwoordelijk is voor PR en Marketing. Hier werkt hij met artiesten uit de internationale jazz scene zoals Benjamin Herman, New Cool Collective, Reinier Baas, Shane Cooper & MABUTA en Kit Downes

Johanneke Obdeijn

Johanneke Obdeijn werkte als uitvoerend producent bij Stichting GRAP, de Amsterdamse organisatie die muzikaal talent van informatie en een podium voorziet. Haar ervaring bij talloze projecten op het gebied van talentontwikkeling zet ze nu in bij de Melkweg als Programmeur en Coördinator Talent & Educatie.

Jonatan Brand

Jonatan Brand is muziekliefhebber en promoter. Sinds 2013 is hij actief als programmeur van Poppodium Doornroosje en Merleyn. Vanuit die functie is hij nauw betrokken bij de Nijmeegse muziekscene en programmeert hij onder meer voor het Bevrijdingsfestival Nijmegen en het Valkhof Festival. Jonatan is altijd op zoek naar de nieuwste (live) sensatie.

Josefien van Poppel

Josefien van Poppel is programmeur bij Amsterdams poppodium Cinetol, dat een eerste opstapje biedt naar de grotere podia als Paradiso en de grotere festivals. Daarvoor is ze altijd op zoek naar de krenten uit de pap van beginnende bands & acts. Net als de Popronde dus. Voorheen werkte ze o.a. bij booking agency Earth Beat en naast haar baan als programmeur draait ze ook plaatjes hier en daar.

Kay Koopmans

Projectleider van NH Pop en programmeur van Poppodium C. (voorheen Duycker) in Hoofddorp. Daarnaast actief als muzikant in de projecten (en tevens Popronde alumni) Marathon en KY.

Klaas Knooihuizen

het zit zo: Klaas Knooihuizen is journalist en columnist voor OOR. Hij weet vet veel van muziek.

Kristel Nijs

Kristel Nijs is talentontwikkelaar bij poppodium het Burgerweeshuis. Hier houdt zij zich bezig met het begeleiden en programmeren van lokaal talent binnen de verschillende talentontwikkelingstrajecten. Eerder was ze werkzaam bij Unexpected Records en als tourmanager van Jeangu Macrooy.

Laurie Zantinge

Als label manager bij Paradiso Vinyl Club is Laurie verantwoordelijk voor het uitbrengen van vinyl singles van opkomende Nederlandse artiesten. Zes keer per jaar brengt Paradiso Vinyl Club een exclusieve 7” single uit van artiesten die uiteenlopen van elektronisch tot punk, van R&B tot singer-songwriter. Naast label manager doet Laurie ook korte projecten op freelance basis en is ze muzikant.

Leon van Rijnsbergen

Leon van Rijnsbergen is programmeur / directeur van poppodium Baroeg en Baroeg Open Air. Bij Baroeg is hij betrokken sinds 1997 toen hij daar stagiair werd, bij Baroeg Open Air sinds de eerste editie in 2006. Sinds 2008 is Leon in betaalde dienst van de staf van Baroeg. Niet alleen bij hen, maar ook bij de tientallen vrijwilligers die Baroeg en BOA mogelijk maken, staat de liefde voor harde en alternatieve popmuziek centraal. In dat segment ligt ook de specialiteit van Leon.

Leontien Poppe

Talentontwikkeling is zeg maar echt haar ding. Jarenlang bracht Leontien Poppe jong creatief talent verder als coördinator van Kunstbende. Sinds 2017 is ze Eindbaas van Popaanzee, het Zeeuws platform voor talentontwikkeling van popmuzikanten, aangesloten bij PopNL. Ook in haar vrije tijd is muziek een belangrijke factor; nieuwe muziek ontdekken, concerten en festivals bezoeken: dat doet ze het allerliefst.

Lieselotte Stapper

Lieselotte is als assistent-programmeur van Paradiso onder andere verantwoordelijk voor een groot deel van de indie, pop en rockprogrammering van het podium en het tweejaarlijkse showcasefestival London Calling. Ze is daarnaast producent van muziekplatform Indiestad en zit in de redactie van Paradiso’s platenlabel Paradiso Vinyl Club, waarop zes keer per jaar een vinylsingle wordt uitgebracht van een opkomend Nederlands talent.

Lotte Sterk

Muziek is Lotte haar onovertrefbare beste vriend. Ze heeft als afgestudeerde componist (HKU) een achtergrond in het maken van muziek, maar heeft bewust gekozen vooreen vak waarin ze artiesten kan begeleiden. Daarom heeft ze in haar loopbaan tot nu toe gewerkt als A&R en Music Researcher bij MassiveMusic, als Playlist Editor voor Apple Music Benelux en als A&R Manager Nederland voor Warner Music. Inmiddels werkt ze met veel plezier bij Pennies From Heaven als A&R / Creative waar ze zich o.a. bezig houdt met het creatief begeleiden van songwriters en artiesten in hun muzikale loopbaan.

Luca Sarsanszky

Luca Sarsanszky is A&R bij Warner Chappell Music, de internationale publishing tak van Warner Music Group. Als onderdeel van het creative team is hij medeverantwoordelijk voor het scouten van nieuwe signings en het begeleiden van songwriters, producers en artiesten in verschillende stadia van hun muzikale carrière. In Nederland vertegenwoordigd Warner Chappell Music artiesten waaronder Eefje de Visser, Jeangu Macrooy, Jack $hirak, Tinlicker, Willie Wartaal, Numidia en vele anderen.

Lucas van der Eijk

Lucas van der Eijk is A&R Manager at BMG Production Music (Benelux). In this role, he works closely with artists, composers, producers, topliners and musicians from all over the world to provide tracks for TV programs, films, advertisement and all other media. In his ten years at BMG, the projects Lucas worked on got synced for brands such as Google, TUI, Mercedes, McDonalds, in movies, various Netflix series and tv programs.

Maarten Middendorp

Boeker bij Agents After All voor o.a. Blanks, DI-RECT, HAEVN, Jeangu Macrooy, RONDÉ Son Mieux en Wulf. Naast het verzorgen van de exclusieve boekingen voor artiesten verzorgt hij de programmering voor Central Park, Lansingerland Live, Gelderpop en Festival Strand!

Madeleine van Geuns

Ruim 15 jaar werkt Madeleine van Geuns in de muziekindustrie. Begonnen als zangeres in de band Two Way Radio en doorgegroeid naar artiestenmanager voor enkele van de top dance DJs bij MusicAllStars Management/Spinnin' Records. In 2018 is het tijd voor een nieuwe stap met haar eigen bedrijf 88 Music Management. Daarmee werkt zij als manager met Phuture Noize, Anthony Dircson, Madism. In 2022 is zij tevens 88 Music Publishing begonnen.

Malik Berrabah

French music composer and producer Malik Berrabah working internationally under numerous nicknames is since 2016 CEO and Co-owner of the Wisseloord Studios, a professional studio facility located in Hilversum. Built in 1978, Wisseloord has a rich, celebrated history in the music business, and since its renovation in 2012, it now houses the advanced technology and aesthetic that will take it into the future. Malik is still composing and producing music for various national and international acts while guiding the wisseloord studios the Wisseloord House of music and the Wisseloord Academy.

Malou Miedema

Malou werkt sinds 2019 als muziekjournalist bij VPRO 3voor12. Daar verslaat ze de festivals, de clubscene en de nieuwste muziek van eigen bodem, van keldertechno tot introverte folk, van rafelige indie tot pop. Daarnaast is ze samen met Niels Aalberts en Atze de Vrieze host van de 3voor12 podcast De Machine, over alles dat zich afspeelt achter de schermen van de muziekindustrie.

Marcel Duzink

Marcel Duzink: Manager en boeker bij Phonic Artist Management / Muzink Booking Agency. Bouwt aan de carrières van veel opkomende artiesten en producers, zoals Blanks, Sarah-Jane en The Cool Quest

Marcel van Schooten

Actief in Leiden en de omgeving met het organiseren van Unplugged avonden, het Peel Slowly and See Festival en uitbrengen van releases via Smikkelbaard. In verleden mede actief geweest in plekken als SUB071, Bar en Boos en Vrijplaats. Daarnaast onder de noemer AA Nights in Gebr de Nobel en andere Leidse plekken van podia tot kroeg. Tenslotte ook een van de mensen achter het 24uurs festival Van Onderen in Paradiso. Breed netwerk in Nederland en erbuiten.

Marije van Veen

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben in de muziekindustrie sloot Marije de deuren van haar boekingskantoor tijdens de coronapandemie en verhuisde zij naar Maastricht. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan want sinds de zomer van 2022 is zij terug en werkt zij bij Pop in Limburg als projectmedewerker. Hier mag zij doen waar zij goed in is: muzikanten en young professionals ondersteunen, adviseren en begeleiden bij hun ontwikkelproces.

Marijn de Valk

Marijn de Valk is concertprogrammeur bij Luxor Live in Arnhem en boeker bij Ignite Music. Hij let vooral op acts die zich onderscheiden van de rest en kijkt daarbij verder dan alleen muziek. Een consistent verhaal, mooi promomateriaal en vooral een goed plan zijn onmisbaar als je verder wil komen.

Mark van Leeuwen

Mark van Leeuwen heeft de afgelopen jaren Popronde Woerden op de kaart gezet. Daarnaast is hij betrokken bij verschillende festivals en evenementen in Woerden als programmeur en producent. Hij is betrokken bij Gluren bij de Buren en Huiskamerconcerten Woerden en in het verleden bij Nachtcultuur, NachtKlooster en Poppodium Het Klooster. In 2017 heeft hij de Cultuurprijs Woerden gewonnen en hij is nauw betrokken bij alles wat cultuur raakt in Woerden.

Martijn Crama

Martijn Crama is meer dan 10 jaar werkzaam als artiestenmanager. In 2018 bracht hij ‘Basisbagage’ uit: een boek voor muzikanten wat helpt bij het maken van (strategische) keuzes. Hij heeft een YouTube kanaal met uitlegvideo’s om de muziekbusiness wat transparanter en begrijpelijker te maken. Ook zie je hem als host bij panels en doceert hij op de popafdelingen van conservatoria (ArtEZ, Codarts)

Martijn de Jong

Artiestenmanager bij Attack & Release, samen met Joris van Welsen, voor o.a Joep Beving, Tora, Colin Benders, Amy Root, Dragonfruit, Loupe. Tour- en productie manager voor o.a Mitski, King Krule, Tamino, Arca, Local Natives, Ben Howard, Daughter. Stage manager ESNS, North Sea Jazz, meer

Martijn Groeneveld

Martijn is producer en schreeuwt al weer 25 jaar de lakens uit bij Mailmen. Bands waarmee hij werkt zijn oa: Blaudzun, Fata Boom, Emil Landman, Dotan, John Coffey, Rondé, Klangstof, Tim Akkerman, Thijs Boontjes, Bertolf en Dazzled Sticks.

Martijn Mannak

Martijn Mannak is boeker docent op de Herman Brood Academie.

Martijn Verlinden

Werkt als boeker bij Klank Agency. CEO & Founder van Antilounge Records en is sinds 1992 dj Kipkillah. Producer bij Charly & Gallus en Rivers Area Juke Squad. Van 2001 t/m 2012 programmeur voor het State-X New Forms festival.

Matthijs Boom

Matthijs Boom is founder van Tribe management. Londen en Utrecht based management bureau dat het management verzorgt van onder meer Bear's Den, Amber Run en Rachel Louise.

Max de Beijer

Max de Beijer richtte in 2014 een talentenplatform op voor hiphopartiesten door het concept Talent Meets Talent de wereld in te roepen. Nadat hier een flink aantal hiphoptalenten zich ontwikkelde door o.a. podiumervaring en kennis opgedaan te hebben, heeft de Tilburger zijn bedrijf (To The Max Entertainment) uitgebreid met Management & Boekingen voor o.a. Gil & Megas. De evenementen die voor het landelijke talent georganiseerd werden vonden plaats in de Hall Of Fame, in de Tilburgse Spoorzone. Eind 2017 werd Max de Beijer ook hoofd programma bij dit kernpodium, en in 2018 startte hij als Matchmaker Cultuur in dienst van Fonds Podiumkunsten, Fonds Cultuurparticipatie en het VSB Fonds.'

Max van Bossé

Max van Bossé is al meer dan 15 jaar werkzaam in de Nederlandse muziek industrie. Ze begon haar loopbaan bij Mojo concerts waar ze onder andere werkte voor Lowlands en het North Sea Jazz festival. Ook was ze werkzaam als boeker van Nederlandse artiesten bij boekingskantoor Topbillin', artiesten in haar stal waren onder andere Typhoon, The Opposites en de Jeugd van Tegenwoordig. Sinds 2015 is zij werkzaam als programmeur, eerst in Paradiso en sinds 2020 voor de Melkweg, beiden in Amsterdam. Haar expertise en affiniteit liggen vooral op het vlak van Soul, Jazz, Hiphop en R&B.

Max van Overdam

Max is gedreven door zijn missie om de muziekindustrie onafhankelijker te maken. Vanuit Stormi Capital helpt hij independent artiesten hun maximale potentie te bereiken. Ondanks zijn persoonlijke passie voor hip hop ondersteunt en begeleidt hij artiesten in alle mogelijke genres vanuit een ware liefde voor muziek.

Meindert Bussink

Ruim 20 jaar werkzaam op en achter het podium als gitarist, organisator, journalist en docent. Nu coordinator online bij Achterhoek Nieuws, stuurgroep Meer Muziek in de Klas en bandleider roulatieformatie Hooked. Voorheen o.a. docent gitaar en studiotechniek @HAN, docent zakelijk curriculum CvA Pop, hoofd productie van Amsterdam Electric Guitar Heaven en Guitar Matrix, Popsport workshopdocent en initiator Achterhoeks popplatform Behind the Corner.

Menno Timmerman

Al meer dan drie decennia onder de naam The Men-O talentontwikkelaar, manager, gastdocent, adviseur en labeleigenaar; Feature Music . Werkte voor alle major platenmaatschappijen en tekende en begeleidde als A&R manager o.a. Ilse DeLange, Krezip en Beth Hart (voor Warner Music) en later Sabrina Starke, Kensington, Causes, Hit ME TV, Liesbeth List op het eigen label. Begeleid tal van artiesten structureel (The Vices) en vele anderen op consultancy basis en tevens is tevens muziek theater producent van Live Muziek Rockumentaries.

Menno Visser

Past mijn muziek op de radio? Goede vraag om te stellen aan Menno Visser. Hij is muzieksamensteller voor 3FM, Radio 2 en KX Radio. Menno heeft ruim 25 jaar ervaring in de muziekindustrie en vist in alle mogelijke alternatieve genres op zoek naar hits.

Merijn Siben

Merijn Siben is sinds 2019 hoofdredacteur van muziekplatform Never Mind The Hype, waar hij samen met een enthousiast team verslaggevers de focus legt op everything heavy, alternative and deviant, in zowel binnen-als buitenland. Ook cureert hij de playlists Bruut Nationaal Product en Dutch Stoner Selection, gefocust op heavy muziek van eigen bodem. Of het nu punk, metal, alternative of noise is: het streven van NMTH is om goede eigenzinnige, vaak onderbelichte muziek in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast schrijft Merijn ook voor metalmagazine Aardschok dat alweer meer dan 40 jaar meedraait en is hij verslaggever voor 3voor12Utrecht en 3voor12Friesland.

Mijke Eryng Braaksma

Mijke Eryng Braaksma (1989) is programmeur en productieleider bij Festival Terug naar het begin en programmeur bij Noorderzon & Winterwelvaart. Hiervoor was ze 5 jaar lang actief als programmeur bij Simplon UP. Daarnaast treedt ze op onder de naam DJ Karnemelk en heeft ze een dikke rode kater genaamd Joop

Mike Borghs

Mike Borghs, ondanks zijn liefde voor muziek was hij te lui om een muziekinstrument te leren spelen. In plaats daarvan besloot hij zijn liefde voor muziek op een hele andere manier te gebruiken, dit leidde tot de start van Mad Addiction in januari 2013. Waar de focus in het begin voornamelijk lag op de hardere genres en het boeken van Europese tours, leerde hij op de HBA alle andere aspecten van de muziekindustrie kennen en ook andere genres te waarderen. Na een succesvolle afstudeerstage bij Muzink ligt de volledige focus nu op Mad Addiction, waarmee hij management doet voor Jasper Mook, Kid de Blits en Twarres en de Europese boekingen verzorgt voor acts uit binnen- en buitenland.

Mike Dobber

Mike is werkzaam als regisseur/talentontwikkelaar bij Dynamo in Eindhoven. Met zijn Barreuh Records brengt hij tapes uit van nationale en international artiesten. Als ZALM schopt hij tegen heilige huisjes en houdt hij de muziekindustrie graag een spiegel voor.

Mischa van den Ouweland

Mischa van den Ouweland is de initiatiefnemer en artistiek leider van de Popronde. Ieder jaar maakt hij uit alle aanmeldingen die binnenkomen een voorselectie die uiteindelijk door de selectiecommissie wordt beoordeeld.

Niek Hofstetter

Niek Hofstetter is mede-eigenaar en muzikaal geweten van platenlabel Subroutine Records, al vijftien jaar een thuishaven voor avontuurlijke (gitaar)muziek. Daarnaast werkt hij als scribent voor poppodium VERA. Doorgaans een stille genieter.

Noortje Knol

Noortje Knol staat middenin de Nederlandse muziekscene, om alle muziek van zo dichtbij mogelijk te ervaren. Ze begon lokaal bij de Muziekcoöperatie Meppel, was coördinator van Popronde Meppel en deed ervaring op bij Caroline en Spotify Benelux. Met haar huidige job als A&R Coördinator bij Warner Music Benelux kan ze haar zoektocht naar muziek vanuit alle hoeken voortzetten

Olivier Bakker

Olivier heeft alle fases van een klassieke radio-dj op jonge leeftijd al geleefd: eerst wordt hij op jonge leeftijd al verliefd op radio, waarna hij de welbekende zolderkamerradio fase ingaat en vervolgens bij de lokale Leidse radio een show presenteert. Op zijn zestiende komt bij aanzetten bij KX Radio, waar hij het opleidingstraject mag beginnen, maar was hij te jong om daadwerkelijk radio te mogen maken in de nacht. Gelukkig wordt hij ook elke dag ouder, en dus hoor je hem lekker op 3FM met de kraamkamer voor de nieuwe muziek 'VoorAan'. Hier staat hij samen met Jamie elke dag vooraan bij de tofste nieuwe NL-talenten. Bomvol livemuziek!

Otto Kokke

Ex bestuur st.Popwaarts en raad van toezicht Popronde, daarnaast sax en keys bij MNHM, Dead Neanderthals, Twin Sister, Veni Om.

Paul Ankersmit

Paul Ankersmit werkt als boeker onder de naam Uncle P. Management & Bookings en is daarnaast vijf jaar werkzaam bij LAB Music. Naast het regelen van shows voor de bands van Uncle P. ben ik druk met alle toffe bands waarmee we samenwerken bij LAB Music. De combinatie van mee kunnen denken aan zowel de live kant als aan de kant van releases en promotie, maakt het werk voor mij interessant. Ik vind het tof om mijn contacten en opgedane kennis te in te zetten en een band waarin in ik geloof een eind op weg te helpen.

Paul Heijink & Jacco Toma

Dit prachtduo verzorgt management voor o.a. ChefSpecial, David Benjamin, Ben Forte Tom Meijer en Jasper Zuidervaart. Zij ondersteunen tevens artiesten bij releases via hun independent label serviceSweetfish Distribution’ waaronder: Jack & The Weatherman, The Wanderer, Frank Renen, Rachel Louise en St. Solaire. Paul wordt ook wel eens gespot met sokken in sandalen.

Perquisite

Pieter Perquin is sinds zijn veertiende onder de naam Perquisite actief als componist en producer. Hij werd bekend met het hiphop-duo Pete Philly & Perquisite waarmee hij internationaal toerde, twee succesvolle albums maakte en meerdere prijzen in de wacht sleepte. In 2009 ontving hij een Gouden Kalf voor zijn muziek voor de film Carmen van het Noorden. Sindsdien componeerde hij de muziek voor meerdere speelfilms en serie's waaronder Niemand In De Stad (2018) en Zina (2021). Na een samenwerking met Kris Berry, werkt hij inmiddels al weer acht jaar samen met Jeangu Macrooy als diens producer en manager. Hiernaast runt hij zijn label Unexpected Records en is hij mede-oprichter van BAM! Popauteurs, de grootste beroepsvereniging voor componisten in Nederland. www.perquisite.nl

Peter Dijkstra

Peter Dijkstra was in een vorig leven concertverslaggever voor OOR en 3voor12. Na tien jaar omzwerven als programmeur van Asteriks, Simplon, Welcome to the Village en Oerol is hij nu programmeur voor VERA. Daarnaast is hij manager van oud-Popronde deelnemers The Homesick en Cloudsurfers.

Peter van der Ploeg

Peter van der Ploeg schrijft over muziek bij NRC en is een van de hosts van rockpodcast Zes Losse Tanden. Als oud-zanger van een death metalband let hij vooral op de hardere bands, maar er is geen genre waar hij zijn neus voor ophaalt. Is gek op lijstjes, maakt jaarlijks NRC’s 'Lijst der Lijsten' en houdt nieuwe metal bij op Spotify: To The Teeth.

Pien Feith

Pien Feith is hoofd van de Nederlandse boekingsafdeling van Friendly Fire, een boekingskantoor in Amsterdam dat zowel Internationale als Nederlandse artiesten boekt en daarnaast Festivals en events organiseert zoals Indian Summer, Tuckerville en Best Kept Secret. Ze leerde de muziekwereld in Nederland voornamelijk kennen als muzikant maar belande na veel (leuke) jaren op het podium achter de schermen. Bij Friendly Fire richt Pien zich op volledig op het op- en doorbouwen van de carrières van Nederlandse artiesten en boekt ze artiesten zoals o.a. Merol, Personal Trainer, Sophie Straat, Nana Adjoa, Sef, Roxeanne Hazes en meer.

Pieter Kleinhout

Mijn naam is Pieter Kleinhout, 20 jaar ervaring in de muziekindustrie en samen met Marcel Duzink eigenaar van Phonic Management. Vanuit Phonic doen wij het management van o.a. MEAU, Blanks, The Cool Quest, Sarah Jane etc. Ik heb een groot hart voor (live) muziek en het ontwikkelen van talent.

Pim Kastelein

Pim Kastelein is hoofdredacteur van het online metalmagazine Zware Metalen en maakt zich hard voor de hardere muziekgenres

Pim Kokkeler

Ik ben muzikant en zakelijk/artistiek leider van het Booster festival in Enschede. Booster is hét festival voor muzikaal talent uit Oost - Nederland en vindt in 2023 plaats op zaterdag 1 april. Samen met Luuk Schmidt programmeer ik het BAM!Festival en als muzikant speel ik onder andere in bij Kenny B en diverse andere projecten.

Ploni van der Wansem

Muziek was altijd al aanwezig in het leven van Ploni: ze groeide op in de platenzaak van haar ouders. “Ik zat nog op de basisschool en was te jong om echt mee te werken, maar ik zat er altijd”, herinnert ze zich. Uiteindelijk werd de zaak verkocht en startte haar moeder een boekingskantoor. Hoewel Ploni zelf muziekmanagement studeerde aan de Herman Brood Academie en haar zingende zus Nona hielp managen, raakte ze zo ook bekend met die boekerskant. Sinds juni 2021 werkt ze bij MOJO als junior boeker aan het Nederlandse roster. “Wat ik belangrijk vind is een goed contact met het management van een artiest. Samen kunnen we dan klein beginnen en een carrière opbouwen door de juiste stappen te zetten en dan de mijlpalen te vieren.” Als ultieme eigenschappen voor een boeker noemt ze sociaal en nuchter zijn, de business kennen en een oor voor muziek hebben. Een favoriet genre heeft ze niet: ‘Als ik het voel, dan voel ik het.”

Quirina Geijsen

Programmeur bij De Vorstin en Markt Centraal met bij De Vorstin een specifieke focus op talentontwikkeling. Antropologisch onderzoek gedaan naar hiphop moshpits en freelance actief in schrijvende en productie gerelateerde rollen

Rakesh Kanhai

Rakesh Kanhai heeft ruim 15 jaar ervaring als podiumkunst beoefenaar en telt daar in 2023 10 jaar als artiesten ontwikkelaar/ creative director bij op. Zijn eigen ervaringen met publiek als DJ heeft hij omgezet naar het stroomlijnen van de live ervaring van andere artiesten. Hij heeft hiermee meegewerkt aan het succes van verschillende doorgebroken talenten zoals Gaidaa, Rimon & Joshua J, maar hij werkt ook met al doorgebroken artiesten. Zo heeft zijn bedrijf Prestige Worldwide ook de 2019 tour van Boef geproduceerd en vele artiesten begeleid bij live optredens. Hij bouwt samen met de artiest aan het vertalen van de visie naar een schaalbare, haalbare maar spannende show. De combinatie van het begrijpen van de taal van de artiest, maar ook de andere takken van sport die komen kijken bij een productie zorgen ervoor dat hij efficient en doeltreffend een show kan neerzetten die het beoogde gevoel van de artiest overtuigend overbrengt naar het publiek.

Ray Ligthart

Ray Ligthart is al meer dan 25 jaar actief in de muziekindustrie, begonnen als perspromoter bij Warner Music tot general manager bij Virgin Music is hij nu 12 jaar werkzaam bij independent [PIAS]. Bij [PIAS] is hij als general manager en A&R verantwoordelijk voor de signingen als Matt Simons, Banji, The Slow Show, néomi en Prins S. en de Geit, maar werkt hij ook met het [PIAS] team aan internationale artiesten als Arlo Parks, Editors, White Lies, Balthazar, Oscar and The Wolf en vele anderen. Zijn passie is het zoeken naar uniek talent en deze helpen en begeleiden bij een succesvolle carrière binnen de muziekindustrie.

Ricardo Jupijn

Als oprichter en hoofdredacteur van het muziekplatform The Daily Indie ben ik dag en nacht op zoek naar de beste muziek die er wordt gemaakt. Op onze redactie komt de laatste jaren de ene na de andere te gekke Nederlandse band door de speakers voorbij, waarvan 99 procent vroeg of laat op de Popronde speelt. Laat die nieuwe golf dus maar komen!

Rients van Ganswijk

Rients werkte jarenlang bij 3FM en voor festivals als Into The Great Wide Open. Hij was muziekredacteur bij talkshows als DWDD en De Vooravond, en is nu werkzaam bij Khalid & Sophie op NPO1.

Rob van der Ham

Programmeur Corneel, Willem Twee poppodium en Rauwkost De afgelopen jaren heel veel regio shows in georganiseerd in Den Bosch in de kleine en grote zaal van Willem Twee poppodium, waar hij ook de afgelopen 6 jaar een Jaarlijkse metal, punk en hard rock festival genaamd Duketown Rebel Festival organiseerde. Waardoor hij zich specialiseerde in al het hardere werk. Op dit moment is hij de heavy programmeur van Willem Twee poppodium, de allround programmeur van Corneel in Lelystad en ook is hij programmeur van festival Rauwkost in Den Bosch.

Rob van der Zwaan

Rob van der Zwaan is eigenaar en hoofdredacteur van de Festivalinfo sites (Festivalinfo.nl / Podiuminfo.nl / Cabaretinfo.nl). Deze sites zijn uitgegroeid van hobbyproject tot Nederlands belangrijkste informatiebron over livemuziek. Vanzelfsprekend is Rob veel terug te vinden in de poppodia en op de festivalweides.

Robert Haan

Robert is werkzaam als programmeur voor het Downstage programma van VERA Groningen, waarbij de concerten plaatsvinden in de middeleeuwse kelder van het gebouw. VERA heeft als doel om (inter-)nationale bands te boeken die de stempel pop underground verdienen. Downstage is daarmee dé plek om als beginnende Groningse of Nederlandse band op te treden, want als je de kelderbar eenmaal aankan, dan ben je sowieso klaar voor het echte werk!

Robert Koole

Robert Koole is boeker en programmeur. Sinds 2010 als boeker bij Goomah Music. Vanaf eind 2011 daarnaast programmeur van de Kelder, nu FLUOR te Amerfsoort geworden. Vanuit Goomah werken we met bands als PAUW, The Grand East, Paceshifters, Black Oak en vele andere Nederlandse en buitenlandse bands.

Ronald 'Halfhide' van Holst

Ro Halfhide is mede-oprichter van de Amsterdam Songwriters Guild, hij is zelf singer-songwriter en produceert andere artiesten. Hij is ook radiomaker en podcaster van Songwriters Guild Live (foto door Sarah Oranje)

Ronald Geldhof

Ronald studeerde basgitaar op de Herman Brood Academie en is/was werkzaam als programmeur en boeker bij onder andere Effenaar en Altstadt Eindhoven en Comfort In Sound. Daarnaast organiseerde hij 4 jaar Popronde Eindhoven

Ruud Lemmen

In zijn functie als hoofd programma bij 013 Poppodium is Ruud doorlopend bezig om talent te scouten.

Sam Frijhoff

Jarenlang actief geweest met A'dam Underground Collective waarbij we allerlei shows in A'dam deden voor hardcore/punk/indie/metal. Tegenwoordig programmeur bij P60 in Amstelveen. Daarnaast heb ik een eigen boekingskantoor genaamd AUC Bookings, momenteel werken we met o.a. Sonic Witch Choir, Spill Gold, Silverbones, Rrrags, Neptunian Maximalism, Flowers en Savage Beat.

Sam Heegstra

Sam Heegstra is programmeur van het Utrechtse stadsfestival U? (onderdeel van Le Guess Who?), festival Grasnapolsky en is assistent-programmeur bij poppodium EKKO.

Sander Ruijters

Sander Ruijters (1984) is docent aan het Conservatorium en de Toneelacademie van Maastricht. Binnen zijn werk staat de artistieke en muzikaal ambachtelijke ontwikkeling van de jonge muzikant/theatermaker centraal. Sander is al meer dan 25 jaar actief als gitarist in verschillende bands en andere muziekprojecten. Nadat hij met MADI in 2011 op Pinkpop speelde nam hij In 2012 deel aan Popronde. Met meer dan 20 Popronde shows resulteerde in een onvergetelijke ervaring. Naast zijn werkzaamheden als docent en muzikant presenteert Sander verschillende muziekfestivals waaronder Pinkpop. Ook dit jaar is hij daar weer op het podium te zien.

Sanne Winkelmeijer

Sanne Winkelmeijer is afgestudeerd muziekwetenschapper en versterkt sinds 2022 het team van kennis- en talentontwikkelingsplatform No Man's Land. Hier is ze werkzaam als programmeur en zakelijk coördinator.

Serena Oosterloo

Serena is Project Manager Marketing bij Top Notch / Noah’s Ark en werkt o.a. samen met Sticks, S10, Cor, Sef, Typhoon, SIM—OJ en Benjamin. Hier werkt ze aan de marketing campagnes rondom releases.

Seyi Ebiesuwa Cadmus

Seyi Ebiesuwa Cadmus werkt als content creator en copywriter bij 013 Poppodium en Roadburn Festival in Tilburg. Ook werkte ze mee aan WOO HAH! x Rolling Loud 2022 en zet ze zich in voor (muzikale) projecten met creatives in haar thuisstad. Ze studeerde af aan de Fontys Rockacademie waar ze zich specialiseerde in zowel zang, produceren en schrijven als marketing en branding in de muziekindustrie.

Shalouw Sophy

Shalouw Sophy is sinds 2019 werkzaam als boeker bij Topbillin’ en is onder andere verantwoordelijk voor artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Ashafar, Josylvio, Hef, Cho, Idaly, Winne Rico&Sticks, Gotu Jim, Sef, Défano Holwijn, Glen Faria, Equalz, en GIAN. Hiervoor heeft hij gewerkt als programmeur dance & hiphop bij poppodium Luxor Live in Arnhem. Daarnaast organiseert hij zijn eigen clubnachten en 2 festivals op verschillende locaties.

Sita Rawie

Als projectleider van Hit the North/ESNS is het mijn werk om in gesprek te gaan met en programma te maken voor opkomend talent. Daarnaast werk ik freelance voor diverse culturele organisaties/festivals en organiseer ik internationale uitwisselingen

Sose Stepanian

Sose Stepanian is werkzaam op de nationale boekingsafdeling van Friendly Fire, een boekingskantoor in Amsterdam dat zowel internationale als Nederlandse artiesten boekt en daarnaast festivals organiseert zoals Best Kept Secret, Tuckerville en Indian Summer. In haar functie als boeker is Sose verantwoordelijk voor de live boekingen van o.a. Ilse DeLange, Duncan Laurence, néomí, Joya Mooi, Anna-Rose Clayton en Danique.

Stefan Breuer

Stefan runt sinds 2014 het DIY underground platenlabel Tiny Room Records (o.a. Ilsha, Geri van Essen, LOGOUT). Tevens heeft hij door de jaren heen in verschillende bands gespeeld, waaronder I am Oak en Lost Bear, en is hij nu actief met zijn soloproject The World of Dust en als lid van Combo Qazam.

Stefan Bruinsma

Bruinsma is al ruim 12 jaar boeker bij AT Bookings. Daar is hij verantwoordelijk voor de nationale maar ook buitenlandse boekingen van o.a. Snelle, Jebroer, Vandenberg, VanVelzen, Mr. Polska, Chivv, Martijn Fischer, Bryan Mg, Tricklebolt, Pjotr en nog veel meer. Naast het boeken van artiesten is management en carrière ondersteuning ook een belangrijk aspect in zijn werkzaamheden.

Stijn Kierkels

Stijn Kierkels is een toegewijd artiestenmanager bij managementkantoor MOTEL. Nadat hij tussen zijn 12e en 17e feestjes organiseerde in en rondom Arnhem verhuisde hij na zijn middelbare schoolperiode naar Amsterdam om Theater & Techniek te studeren aan de Theaterschool. In de tussentijd begon hij met samenwerken met Ares en Sim Fane. Na zijn opleiding begon hij samen met Froukje Bouma managementkantoor MOTEL. Binnen MOTEL vallen Bente, Sim Fane, Charlot en SIM-OJ onder zijn hoede. Naast artiestenmanagement heeft Stijn ervaring op het gebied van live-producties. Hij werkte onder andere voor Lowlands, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open en Goldband.

Sytse Wils

Ik ben vanaf begin jaren 90 in Utrecht verbonden aan het livecircuit. Begonnen in Ekko, en later via Tivoli en De Helling terecht gekomen bij Tivolivredenburg. Ik ben betrokken bij tal van festivals in Utrecht, maar ook als programmamaker op Vlieland verzeild geraakt voor ITGWO. Sinds 2017 ben ik adviseur van het FPK voor pop en makers regelingen.

Tess Gaerthé

Van jongs af aan maakt Tess al muziek. Op haar 13e vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Junior Songfestival met haar liedje ‘Stupid’. Vele bands & ervaringen later is ze nu Head of Sync bij Cloud 9 Music. Hier zorgt ze voor de juiste tracks in o.a. commercials, TV series, films & games. Ook mag ze zichzelf nu en dan music supervisor noemen, bijvoorbeeld van de film Anne+.

Tessa Mol

Tessa hoor je elke dag tussen 11.00 en 13.00 uur met haar radioprogramma Vitamine K op KINK. Daarnaast presenteert ze sinds 2019 samen met collega Bas de Popronde Podcast voor KINK, waarin elke week routes worden uitgestippeld en Popronde acts aan bod komen.

Theo Ploeg

Popjunkie bij geboorte. Begon als popjournalist bij Opscene en Bassic Groove, werd volwassen bij muziekblad OOR en Gonzo (circus) en schrijft momenteel over relatief onbekende popmuziek voor FRNKFRT, dat hij samen met muziekjournalist Peter Bruyn oprichtte, en STASIS.

Timo Pisart

is al zo'n beetje zijn hele leven bezig met het verslinden van nieuwe muziek in alle genres: van hiphop tot techno tot indiefolk tot noiserock tot mainstream pop. Tegenwoordig doet hij dat vooral als Chef Redactie bij VPRO 3voor12, daarvoor was hij jarenlang coördinator van Popronde Nijmegen en Popronde Utrecht.

Titus van 't Veer

Na de meeste podia in Nederland ooit zelf te hebben bespeeld met mijn band (Lawn) nu al jaren actief als talentontwikkelaar bij Friesland Pop. Doet projecten op gebied van coaching, contests, internationale uitwisselingen en video. Programmeert al geruime tijd Fries Straatfestival, Freeze festival (tot 2019), Troubadour Treffen en zette o.a. events als Friese Lente, Free festival en House in Harmony mede op.

Tobias Huveneers

Tobías Huveneers, oprichter en programmeur van het Young Art Festival, programmeur bij Victorie Alkmaar.

Tom Kohl

Tom Kohl is werkzaam als boeker bij Greenhouse Talent; een onafhankelijke, internationale concert- en comedypromoter, booking agency en festivalorganisator die jaarlijks meer dan 500 shows organiseert met een roster bestaande uit ruim 1000 internationale en nationale acts en artiesten. Binnen Greenhouse Talent ligt Tom’s focus met name op het Nederlandse roster, maar boekt hij ook actief internationale acts en is hij betrokken bij de programmering van de openluchttheaterreeks ‘Zuiderpark Live’ in Den Haag.

Ton van der Werf

Ton van der Werf is eigenaar van Endewerf Management. Manager van o.a. Rudeboy plays Urban Dance Squad, Timo de Jong en Esther de Jong. Docent Creative Business Haarlem, specialisatie muziekindustrie. Ruim 25 jaar actief in de muziekwereld als manager, boeker en coach. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast heeft hij jarenlang voor de merken Converse en O'Neill als marketingconsultant gewerkt, gespecialiseerd in muziek samenwerkingen.

Vanity Roxane

Hi there! Mijn naam is Vanity Roxane Lammers van Toorenburg, als DJ verbind ik makerschap met beleid door te werken als adviseur binnen de culturele sector. De intersecties van mijn werk liggen daarbij op hiphop, elektronisch muziek en feminisme. Als bruggenbouwer zet me graag in voor betere representatie van gender, hiphop en subculturen met rauwe randjes binnen de culturele sector.

Xander van Dijck

Als oprichter van het Rotterdamse agency Cloudhead heeft Xander bands onder zijn hoede als De Likt, Hausmagger, Hallo Venray, Knarsetand, The Glucks, Spasmodique en Henk & Melle. Hij verzorgt voornamelijk hun boekingen maar bracht ook platen uit en doet voor enkele van de bands uit zijn stal ook management. Xander is buiten Cloudhead om zelf ook muzikant en speelde in van allerlei bands zoals The Afterveins waarmee hij optredens verzorgde op o.a. Metropolis, Into The Great Wide Open en Noorderslag.

Yvonne Kuiper

Programmeur bij Hedon in Zwolle. Met een voorliefde voor alternatieve- en indiebands ben ik onder andere verantwoordelijk voor de maandelijkse These Go To Eleven avonden, daarnaast programmeer ik in de breedte in Hedon. Vanuit mijn interesse in nieuwe muziek ben ik nauw betrokken bij onze afdeling Talent Support en daarom ook erg enthousiast over Popronde!