Irene Hin

Irene Hin groeide op met vooral soul, jazz en pop. Van Stevie Wonder en Amy Winehouse tot Abba en Anastasia. Zij schrijft vrolijke, catchy, maar hartverscheurende songs. Haar songteksten zijn rauw, recht-door-zee en verhalend. Met volgens Irene een knipoog naar de jaren negentig-muziek van eigengereide vrouwelijke muzikanten zoals Alanis Morisette.
Pop Nederlandstalig
Irene Hin

New Music Monday - 6022023 06.02.23

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

KINK Popronde Podcast 14 december 2022 14.12.22

Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 28 september 2022 28.09.22

Ieder week hoor je op woensdagavond Popronde Radio op KINK indie. Bas van Dalen neemt samen met studiogasten Chris Moorman en Rico Neeter de programma's van de Popronde steden door en je hoort uiteraard enkel en alleen muziek van de huidige Popronde selectie en van acts die ooit aan Popronde deelnamen.
Lees meer

Zie ook andere acts uit 2022