Popronde medewerkers

 

De Popronde is een initiatief van Stichting Popwaarts. Popwaarts werkt in iedere stad intensief samen met lokale coördinatoren en culturele organisaties. De lokale partners scouten opkomend talent, onderhouden de relaties met het lokale podianetwerk en zetten hun (media)netwerk in om elke Popronde tot een succes te maken. Zij worden ondersteund door het technisch team dat het hele land doorkruist om in iedere stad mogelijke problemen te voorkomen of op te lossen, en door promotiemedewerkers die de 'Biod' bemannen en het publiek op de avond zelf voorziet van tips en informatie over het programma. Popronde is zodoende meer dan enkel een festival dat jaarlijks voorbij raast, het is een landelijk platform voor de organiserende partijen, voor signalering van nieuwe bands en individuele artiesten; een platform dat alle deelnemende podia, acts, medewerkers, vrijwilligers en anders betrokkenen bindt. 

 

Popwaarts

Arlet Langewender

Sinds 2012 ben ik actief in de (culturele) evenementen sector. Ooit begonnen als vrijwilliger en nu ontwikkeld tot productie coŲrdinator bij stichting Popwaarts. Naast Popronde werk ik ook als producent bij Willem Twee Poppodium en Toonzaal in Den Bosch en neem ik af en toe een kleine freelance klus aan. Sinds 2019 ben ik al betrokken bij Popronde als coŲrdinator van mijn eigen stad, Den Bosch. Hier geniet ik nog steeds van en zal ik dus zeker nog een rol in blijven spelen. Naast organiseren bemoei ik me graag met educatieve onderwerpen binnen de organisaties waar ik voor werk en draai ik ook af en toe wat dansbare plaatjes, ik maak het graag gezellig!

E-mail

Bas Broeder

Zakelijke leiding Popronde / bestuurder Stichting Popwaarts. Initiator en coordinatie van Festival de Oversteek en Co-Bomen. Geef zaken op t gebied van natuur & cultuur graag een podium.

E-mail

Chris Moorman

Verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en Promo bij de Popronde. Raakte ooit als coordinator van Popronde Emmen betrokken bij het festival en was daarna niet meer weg te slaan, hij speelde zelfs nog eens een aantal Poprondeshows met J'lectroniq. Naast Popronde is Chris verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en PR van Welcome to The Village en voor het muziekprogramma van FestiValderAa. In z'n vrije tijd zie je hem bij concerten of op festivals, in het publiek of op het podium, met een mondharmonica aan zijn lippen.

E-mail

Elise Bos

Hi ik ben Elise en ik ben sinds 2020 onderdeel van het communicatieteam. Kei leuk! Ik maak zelf muziek en vind dat er véél meer live muziek in de kroegen mag komen! Ik vind het ieder jaar weer een feestje om zoveel nieuwe muziek te ontdekken door Popronde

E-mail

Fieke Kloppenburg

Begon als coordinator Popronde Utrecht, waarna in 2021 haar afstudeeronderzoek bij de opleiding Kunst en Economie zich focuste op het hiphop genre binnen Popronde. Dit resulteerde in de Popronde Academy, waarmee Popronde het hele jaar door acts kan ondersteunen en begeleiden. Sinds 2022 vervult ze met veel plezier de functie als coordinator maatschappelijke projecten en talentontwikkeling (Popronde Academy). Concertzalen en festivals bezoekt ze front- en backstage als muziekliefhebber en tourmanager van Prins S en de Geit.

E-mail

Joao de Groot

Als stagiair in 2019 begonnen bij Popronde, nu verantwoordelijk voor alle hiphop-gerelateerde zaken en de (samenwerkingen met) maatschappelijke initiatieven. Ondersteund daarnaast de co√∂rdinatoren bij het programmeren van de ‚Äėkleinere‚Äô genres. Fervent festivalganger & concertbezoeker en luistert gemiddeld 8,5 uur per dag naar muziek.

E-mail

Mischa van den Ouweland

Oprichter en artistiek leider van Popronde. Na vele andere culturele projecten (o.a. programmering Virus Festival, European Culture Unlimited '93, Studium Generale TUE, curator Playlab Eindhoven & Nijmegen Muzieklab Brabant) in '94 begonnen met Popronde. Daarnaast hou ik me graag bezig met schaken en reizen (liefst buiten Europa), tokkel wat op een piano en als ik gezond moet doen, dan maar fietsen.

E-mail

Popronde coördinatoren

Richte Westerman

Er zijn een paar van die dagen per jaar waarop Groningen nog mooier is dan normaal; bijvoorbeeld tijdens ESNS, Noorderzon en natuurlijk wanneer Popronde in de stad is! Waar je ook loopt muziek horen uit de deuren van kroegen, winkels, restaurants en podia maakt mij als maker, liefhebber en organisator van muziek heel blij. Ik heb dan ook enorm veel zin om er samen met Daan & Iris voor te gaan zorgen dat Popronde Groningen weer net zo’n feest wordt als voor Corona! In het dagelijks leven hou ik me, sinds ik afgestudeerd ben aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden, bezig met muziek produceren, dingen organiseren voor POPgroningen en spelen met verschillende bands.

E-mail

Anna Bernard

Tijdens mijn studie programmeerde ik bandavonden bij OJV de Koornbeurs. Toen in 2011 Popronde ook naar Delft wilde uitbreiden en daarover bij ons aanklopten pakten we dat met beide handen aan! Ondertussen werk ik full-time in een heel andere tak bij OGD ict-diensten maar blijf elk jaar met veel plezier de Popronde in Delft organiseren. Het is elke keer weer een feest de bands te luisteren en aan de juiste locatie te koppelen. Daarnaast drum ik zelf in een punkband, zet ik mij in het algemeen altijd graag in om livemuziek te stimuleren en heb ik met enkele mede organisatoren Delfts Collectief opgezet om de Delftse muziekscene te verbinden.

E-mail

Auke van Laar

Ik ben student aan de IEMES (international event music & entertainment studies) aan de Fontys in Tilburg. Daarnaast ben ik ook boeker bij "Them Apples Agency", een Belgisch boekingsbureau dat zich met name op Drum 'n Bass en dubstep acts richt. Ik organiseer ook "Drum 'n Bass in your face" en "Plugged" (dance feesten) in De Spot in Middelburg. Ik vind de Popronde belangrijk voor Middelburg/Zeeland. Daarom ben ik al jaren coordinator van Popronde Middelburg. Laurien helpt mij vanaf dit jaar met de coordinatie/programmering en Evy neemt de marketing en vrijwilligers coordinatie voor haar rekening.

E-mail

Aya Dupont

Hoi! Ik ben Aya-Lina, 21 jaar, en vanaf dit jaar sluit ik me aan bij Arlet en Sammy als coördinator in Den Bosch. De afgelopen edities ben ik al bij Popronde betrokken geweest als stagemanager en geluidstechnicus, dus dat maakt het extra leuk om nu ook deel van het productieteam uit te mogen maken. Daarnaast volg ik de opleiding Design & Technologie in Amsterdam, een theateropleiding waar ik me vooral bezighoud met geluidstechniek en technische productie.

E-mail

Bob Mali

Hee, ik ben Bob, ik ben sinds dit jaar samen met 2 anderen coördinator van Popronde Enschede. Ik ben van mijzelf drummer en studeer dit jaar af aan de ArtEZ Popacademie in Enschede. Ik speel in een aantal bands (Rixle Blue, Wake of Dawn, Maartje, Reach Coverband). Ik hou mij hier veel mee bezig en geef onder andere les. Afgelopen jaar heb ik als marketeer en deels als programmeur het Booster Festival georganiseerd. Dit vond ik supertof, vandaar dat ik nu Popronde ga organiseren de komende jaren!!

E-mail

Bryan van Veenschoten

Student aan de Herman Brood Academie, waar ik de opleiding tot Music Industry Professional volg. Sinds mijn stageperiode in 2019 ben ik coördinator van de Popronde Almere. Daarnaast ben ik sinds dit jaar manager van oud Popronde deelnemer DamnDamy en heb ik een lichte obsessie met vinylplaten verzamelen!

E-mail

Camiel Rodigas

Als muziekliefhebber is de Popronde een schot in de roos. Als je in aanraking komt met de Popronde kom je er niet meer van af! Sinds 2014 regel ik de boel in Sittard en dat is een eer. Naast de Popronde werk ik als sportinstructeur, heb een blog waar ik over muziek schrijf en organiseer graag akoestische optredens in een prachtige kerk. Muziek is gewoon onmisbaar evenals de Popronde!

E-mail

Dion Tiktak

Hi! Mijn naam is Dion, dit jaar ben ik 1 van de 3 coördinatoren van Popronde Enschede! over mezelf: Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de Popacademie (Songwriting) in Enschede. Naast het spelen met mijn band From//October en mijn enorme voorliefde voor indie, heb ik me de afgelopen jaren ook ontwikkeld op het gebied van organisatie. Zo heb ik bijvoorbeeld als programmeur en marketeer voor het Booster Festival gewerkt en omdat dat goed beviel ga ik me nu storten op de Popronde!

E-mail

Esther Kloosterman

Esther werkt onder andere als marketeer voor Welcome to The Village en Het Clubhuis. Met haar initiatief FFataal zet ze zich in voor meer vrouwelijk talent op het podium. Deze idealen neemt ze mee in haar rol als coördinator van De Stadskas (Explore the North) en Popronde Leeuwarden. Momenteel werkt ze aan haar dj hobbyproject onder de naam Oester Kloosterman.

E-mail

Evy Hommel

Popronde in Bergen op Zoom is terug! Ik kijk er dan ook enorm naar uit om dit jaar het grootste reizende muziekfestival van Nederland in mijn eigen geboortestad te mogen coördineren en zo opkomende artiesten/bands een podium te kunnen bieden. In deze stad ben ik dan ook al erg verweven in de popsector. Zo ben ik sinds mijn vijftiende locatiemanager bij PopMonument Bergen op Zoom en ben ik na het afronden van mijn opleiding Algemene Cultuurwetenschappen gestart met mijn carrière bij Poppodium Gebouw-T.

E-mail

Francis Pronk

Ik ben Francis Pronk en sinds 2010 coördineer ik Popronde Rotterdam en ik vind het nog steeds erg leuk. Het geeft mij veel energie om op de dag zelf zoveel blije gezichten te zien. In 2009 heb ik de Popronde ontdekt en ging ik mee met het rondreizende festival als flyeraar en daarna vrijwilligerscoördinator. Het jaar erop ben ik er stage gaan lopen en zo ben ik er in gerold. Daarnaast ben ik marketeer bij Baroeg en Baroeg Open Air. Verder heb ik gewerkt bij o.a. de Popunie en Podium Grounds en heb ik European Artist Management gedaan via de Rockacademie. In mijn vrije tijd ben ik bij concerten te vinden, luister ik graag podcasts en ben ik thuis op de bank naar mannen in ondergoed aan het gillen op tv, want ik kijk graag pro-wrestling. (photocredit: Cher Mallee)

E-mail

Gaia Slotboom

In 2014 had ik het geluk om zelf op de Popronde podia te mogen staan met The Great Communicators. Die springplank heeft mij enorm veel ervaring en plezier gegeven en dat wens ik iedereen toe! Ik sta dolgraag op het podium, maar net zo graag achter de coulissen om een mooie en sterke productie neer te zetten. Na mijn afstuderen aan het CvA in 2018 heb ik in meerdere acts gespeeld, (koor)les gegeven en hervond ik na een burn-out weer de passie om live muziek te maken en te beleven. Popronde heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart en dat ga je zeker merken tijdens het eindfeest!

E-mail

Gerben Roskam

Muziekliefhebber, maar niet muzikaal. Opkomend (regionaal) muzikaal talent staat bij mij centraal. Vanuit mijn eigen bedrijf, MASS Events, organiseren wij toffe publieksevenementen in Gouda en omgeving. Popronde Gouda was één van mijn eerste projecten in de muziekindustrie en is wat mij betreft dé ideale plek om alle facetten van evenementorganisatie te leren.

E-mail

Hanneke Dijkstra

Hanneke is sinds 2022 indie programmeur bij Neushoorn, waar ze zich focust op het herintroduceren van een structurele indieprogrammering in het podium. Na haar studie Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht is ze teruggekeerd naar haar roots in Friesland om daar de provincie nog een stukje mooier, muzikaler en cultureel interessanter te maken. Sinds 2023 is ze ook coŲrdinator van Popronde Leeuwarden.

E-mail

Izanka Labots

Hi There, Ik ben Izanka, 20 jaar en al sinds de start van de popronde Zutphen betrokken. Eerst als vrijwilliger en langzamerhand steeds verder in de organisatie betrokken geraakt. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als Medewerker Evenementenorganisatie. Ik houd van muziek, het liefste omdat je zo de ware aard van de artiest het beste kan ervaren. Ik kijk er naar uit om met behulp van de popronde een steentje bij te kunnen dragen aan het vergroten van de nederlandse popcultuur!

E-mail

Jesper van Rooijen

Ooit maakte ik zelf muziek. Echter blijk ik beter uit de verf te komen achter de muzikale schermen. Ik behaalde de opleidingen Media & Entertainment Management en Marketing Communication. Die twee combineer ik nu als Communicatiemanager bij Record Store Day. Tevens ben ik daar Programmacoordinator. Daarnaast help ik culturele organisaties op organisatorisch, conceptueel en communicatief vlak, zodat zij zelf hun creatieve kwaliteiten optimaal kunnen benutten. Sinds 2019 organiseer ik Popronde Haarlem. Dat is natuurlijk de leukste klus van allemaal!

E-mail

Joris Branderhorst

Na jaren op het podium te hebben gestaan, begeef ik mij met Popronde 2022 voor het eerst eens achter de schermen! Omdat men deze Tilburger altijd voor Bosschenaar verwart, is het niet meer dan logisch dat ik deze eerste meters als co√∂rdinator van Popronde Den Bosch zal gaan maken. Met mijn band George Kush Collective maakten we van elk podium een festival, nu is het mijn taak om datzelfde effect te cre√ęren met de extreem toffe selectie van dit jaar.

E-mail

Leanne van Gurp

Naar concerten en festivals gaan is iets wat ik van jongs af aan al het liefste doe. Ik ben dan ook snel de culturele sector ingerold. Ik deed interviews voor Punx.nl (de nostalgie!) en liep tijdens mijn studie Communicatie stage bij Poppodium Bibelot. Daarna ben ik tot aan corona als zzp'er aan de slag gegaan bij o.a. het Big Rivers festival en stichting de Vreemde Vogels (Pica Pica 010, Songbirds 078 en meer). Nu werk ik op de marketingafdeling bij de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. Dit jaar ga ik samen met Vera voor het eerst aan de slag bij de Popronde en daar heb ik mega veel zin in!

E-mail

Lux Jongen

Ik ben Lux. Sinds 2022 organiseer ik de Popronde in Leiden samen met Timo. Ik hou ervan om te organiseren, met mensen om te gaan en natuurlijk van muziek. Ik doe de opleiding Leisure and Event management, gespecialiseerd in Live music and dance events aan de BUas. Verder sta ik bij Gebr. De Nobel achter de bar, werk ik daar als stagemanager en ben ik bezig met een nieuw concept voor een studentenfeest. Ik zie ernaar uit aankomende jaren nog veel meer opkomende artiesten en bands te kunnen helpen met het organiseren van de Popronde!

E-mail

Marc Gommans

Ik heb altijd al een enorme affiniteit met (live) muziek gehad. In eerste plaats ben ik al sinds de jaren '90 een fervent concert,- en festivalbezoeker en bovendien koop ik mijn muziek nog steeds (het liefst) fysiek. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk bij Omroep Venray en sinds 2013 ben ik werkzaam als boeker voor HKconcerten.nl. Ook ben ik een tijdje verbonden geweest aan Cortonville als recensent en interviewer. Daarnaast organiseer ik hier en daar weleens een concertavondje, voor een kleinere of voor een grote groep mensen. En ik kan me eigenlijk bijna niets leukers voorstellen om te doen dan dat. Het mogen coordineren van de Popronde in mijn "eigen" Venray zie ik dan ook als een kers op de taart.

E-mail

Melissa Hoek

Hoihoi! Ik vind livemuziek te gek, ik vind Hoorn te gek. Dan kom je automatisch bij Popronde Hoorn uit. In 2017 ben ik als vrijwilliger begonnen en in 2021 mocht ik de rol van coördinator op me nemen. In Hoorn ben ik regelmatig in de plaatselijke muziekcafés te vinden (en er af en toe een bandje neer te zetten). Als muziekliefhebber zonder muzikale vaardigheden ben ik liever achter de schermen aan het werk dan ervoor. Met dat idee in mijn achterhoofd heb ik bijna mijn studie Kunst & Economie aan de HKU afgerond.

E-mail

Milan Bos

Tijdens mijn studie Geschiedenis ben ik altijd betrokken gebleven bij de lokale muziekscene in Noord-Nederland. Na het organiseren van het festival Zwemfest en diverse theaterstukken ben ik momenteel hoofdredacteur van 3voor12/groningen en is mijn jarenlange vrijwilligerswerk bij de Popronde in mijn thuisstad Emmen beloond met de eervolle functie van coördinator. Ik heb er zin an!

E-mail

Myrthe van Dok

In september 2022 heb ik me aangesloten bij stichting Popcultuur Wageningen, waar ik tijdens de Popronde mijn vuurdoop kreeg als onervaren stagemanager. Sindsdien ben ik verliefd op het organiseren van live muziek. Als ik niet in een kroeg, huisfeest of jamsessie ben, kan je me vinden op de universiteit, waar ik bezig ben met mijn master biologie (en vraag mij niet waarom je kamerplant dood gaat). De overige 90 procent van mijn vrije tijd verdwijnt in mijn carrière als amateur songwriter.

E-mail

Nanne Hatzman

Hi! Mijn naam is Nanne Hatzman, en dit jaar ben ik samen met Dion en Bob aangesteld als coördinator voor popronde Enschede. Over mijzelf: In 2021 ben ik afgestudeerd als artiest-uitvoerend aan D’drive te Leeuwarden, en ben recent begonnen aan de ARTEZpopacademie in Enschede. Met mijn huidige bands (CLOUDSURFERS en Joey’s Midnight Club) heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van spelen maar ook wat er op zakelijk gebied bij komt kijken. Popronde heeft veel voor ons betekent, zo zijn we met CLOUDSURFERS uitgeroepen tot meest geboekte popronde band van het jaar 2021. Daarnaast hebben we gestaan op grote festivals als: Zwarte Cross, Paaspop, Dauwpop, ESNS en zijn we op tour geweest in Frankrijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om bezig te gaan met Popronde Enschede, en uiteraard kijk ik ook uit naar wat de Nederlandse muziek scene te bieden heeft. Ik heb er ontzettend veel zin in. Cheers!

E-mail

Nicole van Es

Nicole is een jonge, creatieve dame met een passie voor evenementen. In 2015 werd Nicole betrokken bij het evenement Unfuck The World van De War in Amersfoort en ontdekte zij hoe geweldig het is om evenementen te organiseren. Het jaar er op besloot zij de mbo studie Evenementenorganisatie te volgen. Tijdens haar studie kwam het podium Fort33 op haar pad. Sinds 2016 is zij vrijwilliger bij Fort33 waar zij jaarlijks de bandwedstrijd Grote Prijs van Leusden organiseert en presenteert. Ook heb je haar dit jaar kunnen zien op het podium van Puddingpop als presentatrice. Naast Fort33 heeft Nicole bij diverse evenementen geholpen, zoals Dutch Comic Con, Lego World en Geluid van Vrijheid. Op het moment volgt Nicole de hbo studie Eventmanagement waar zij de mogelijkheid kreeg om haar eigen benefietconcert MOSH FOR FOOD te organiseren voor de Amersfoortse voedselbank in het podium Fluor. Nicole houdt niet van stil zitten en gaat graag nieuwe uitdagingen aan.

E-mail

Nienke Zonsveld & Bart Kiers

Wij zetten ons al zo'n 15 jaar in om Doetinchem leuker en interessanter op cultureel gebied te maken! In het Dagelijks Leven is Bart fulltime muzikant (Standup Musician) en Nienke event manager. We hebben beide van onze hobby ons werk kunnen maken en zien we elkaar vaker dan onze partners.. Inmiddels bestaat ons Festival Achterland (voorheen Parkparade) al 12 jaar en trekken we ca. 15.000 unieke bezoekers naar Doetinchem en hebben we een eigen maatschappelijk, culturele evenementenlocatie, Streeckgenoot. Toen de Popronde Doetinchem zonder coordinator zat (iets te maken met een C) moesten we hier inspringen want zo'n uniek evenement als de Popronde hoort natuurlijk ook in Doetinchem!

E-mail

Ralf Leemeijer

Koffie en muziek, dat zijn mijn twee grote liefdes. In de koffie doe ik niets, lekker zwart. In muziek doe ik iets meer. Projectcoordinator bij Gluren bij de Buren, PR & programmering bij het Harderwijker poppodium Estrado, radio bij het lokale sufferdje Veluwe FM (elke vrijdagavond 20:00-22:00), Talentontwikkelaar bij verschillende organisaties en natuurlijk coordinatie bij Popronde Harderwijk!

E-mail

Richard Wevers

Richard hier. Samen met Fabian Schrijver oprichter van Colored Monkeys waarmee we dit prachtige feestje sinds 2019 in Deventer organiseren. Naast Popronde zijn we betrokken bij diverse festivals, bands en culturele projecten. Zelf ooit meegedaan als saxofonist van het 11-koppige Roots Rising, sindsdien geleerd dat geen kroeg te klein is en de bar eigenlijk ook onderdeel is van het podium.

E-mail

Rick Mulder

Ik ben Rick, samen met Bryan ben ik coŲrdinator van popronde Almere, Mijn opleiding heb ik gedaan in communicatie en media met daarbij een minor in music marketing en management. Op het moment ik vrijwilliger en marketing assistent bij Poppodium De Meester, werk ik als freelance productieleider voor onder andere, het studenten festival, strandLab en muzikale activiteiten in kunst is leuk.

E-mail

Robin van Westerlaak

Ik ben Robin van Westerlaak. Samen met Wessel van Maanen ben ik coördinator van Popronde Apeldoorn. Ook ben ik vrijwilliger bij GIGANT Apeldoorn, ben ik bassist en zanger bij de band dr. FUTZ, en studeer ik aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.

E-mail

Romy Paap

Heyhallo! Vanaf jongs af aan ben ik vaak in de stad te vinden op jacht naar vette live acts. Weinig lokale bands zijn mij onbekend. Mijn hart ligt vooral bij rock en country maar ik laat me graag verrassen door andere genres. Ik kan niet wachten om samen met het team iets te geks neer te zetten in Den Haag. Laten we er een mooie avond van maken!

E-mail

Sen Jordens

Toen ik stage liep bij Popronde voelde dat al meteen als het begin van iets moois. Een jaar later werk ik bij EKKO, Grasnapolsky, Stukafest Utrecht en meer en mag ik nu ook Popronde Utrecht gaan organiseren. Mijn interesses in organiseren, mensen samenbrengen, muziek en een podium geven aan toffe, creatieve mensen komen samen bij Popronde. Ik heb dan ook de ambitie om van Popronde Utrecht nog een groter feest en geheel te maken.

E-mail

Tara van den Dries

Mijn naam is Tara van den Dries. Wat begon als een hobby om bandjes een podium te geven in Tilburg, sloeg enigszins door..Na vier jaar als programmeur en bestuurslid van stichting Roxxity, was het tijd voor nieuwe kansen. Tijdens mijn afstudeerstage bij W2 Poppodium in Den Bosch heb ik verschillende aspecten van de muziekindustrie gezien. Ook doe ik het management van een aantal bands. Met mijn HBA Music Industry Professional diploma op zak is het tijd voor nieuwe uitdagingen en Popronde 2016 is er hier een van. Mijn enthousiasme en motivatie wil ik graag overbrengen en toepassen om aankomende Tilburgse edities tot grote successen te maken!

E-mail

Timo van den Berg

Hoi ik ben Timo en ik coördineer Popronde Leiden sinds 2021. Ik was begonnen als vrijwilliger in 2018. Ook ben ik vrijwilliger bij de op en afbouw van Werfpop en sta ik achter de bar in Gebr. De Nobel

E-mail

Tjahzi Oosterkamp

Hoi, mijn naam is Tjahzi. Ben sinds 2018 actief in de Wageningse Popcultuur scene. In mijn vrije tijd luister ik voornamelijk muziek en ben ik altijd opzoek naar nieuwe (onbekende artiesten). Ik hoop ook dit jaar samen met Myrthe een vette Popronde in Wageningen te organiseren

E-mail

Vera Baldé

Hoi, ik ben Vera. Popronde coördinator van Dordrecht sinds 2023. Daarnaast werk ik bij Poppodium Bibelot als programmeur. Opgegroeid in het mooie Dordt, in een creatief nest waar muziek altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Ik speel in twee bands, namelijk Vera & The Sleepover Club en Dr Justice & The Smooth Operators. Met die laatste band had ik in 2019 de eer om zelf mee te doen aan Popronde. Een bijzondere, leerzame en leuke tijd die ik elke band zou willen toewensen. Samen met mijn compagnon Leanne gaan we er iets moois van maken in Dordrecht!

E-mail

Wessel van Maanen

Ik ben Wessel. Coördinator van de Popronde Apeldoorn, vanaf 2020. Ik doe mee aan de organisatie van de Popronde, omdat ik zelf ook muzikant ben, ik volg namelijk de Herman Brood Academie als drummer. Ik vind het leuk om veel mensen en bands te leren kennen uit de muziekwereld en d.m.v. de Popronde een steentje bij te dragen aan ons vak. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om dingen te organiseren en te zien hoe dat tot een resultaat komt.

E-mail

Productie

Martijn Roselaar

Technische productie is mijn kant van het verhaal. Voorbereidingen, draaiboeken, supervisie en troubleshooten zodat alles loopt zoals bedacht. Met natuurlijk een fantastisch techteam en een bus vol apparatuur als onmisbare elementen. Een van de mooiste klussen in mijn jaar. Naast de Popronde werk ik mee aan vele (zomer)festivals. Werk en hobby zijn hetzelfde bij mij. Dat scheelt bij die lange dagen. In de vorige eeuw bij de Popronde begonnen als bandlid (Groove Syndicate) en later als vrijwilliger mee stagemanagen. Het contact met alle talentvolle muzikanten en hun muziek is mijn voedsel. Een geslaagde productie een goede basis voor a good night√Ę‚ā¨‚ĄĘs sleep. Alleen nog ergens ff een biertje na afloop.

E-mail

Rinse Mesker

Sinds 2010 ben ik bij de Popronde betrokken. In Nijmegen ben ik als stage manager begonnen en vanaf 2012 jaar ga ik regelmatig mee naar andere steden. Ik probeer in elke stad mooie plekken te vinden voor de promo-lampjes zodat iedereen weet dat de Popronde in town is. Verder help mee met het opbouwen en afbreken van geluidssetjes, regel ik de betaling voor het avondeten en afterparty's, zorg ik dat de techniek bus goed gevuld is met eten en drinken en spring ik bij waar het nodig is. Zeg maar de Popronde manusje-van-alles.

Sebastiaan Kemperman

Technische productie Popronde, Tour en Stage management, festival productie. Popronde, omdat dit het gaafste festival is, met ieder jaar weer het meest frisse, kwalitatieve aanbod van de Nederlandse popsector. Een 10 weekse educatieve karavaan van pop. Daarnaast is het een voorrecht om met zo'n fijn en hecht team te werken, iedere dag weer te kunnen assisteren bij hetgeen de lokale coordinatoren met hart en ziel hebben opgezet. Vanuit het tech-team van de Popronde, proberen we alle deelnemende muzikanten voor te bereiden op een verdere lange carriere in de muziek. Mijn persoonlijke ambitie is om, zo lang het nog energie oplevert, want dat doet het nog steeds bijna elke dag, muzikanten te ondersteunen in het focussen op het maken van prachtige trillende lucht.

Yentl Meijers

ENNE?! Ik ben de Limburgse Young Professional Yentl Meijers en ik ben 22 jaar oud. In 2022 was ik de productiestagiaire van Popronde, dit was zoín geslaagde ervaring dat ik deze crew zeker niet wilde verlaten. Ik mag mij aan deze crew toevoegen als productieleider! HOE GAAF! Ook ga ik nu mijn laatste jaar afronden op de Herman Brood Academie om uiteindelijk op de grootste festivals te werken en met bands mee te kunnen touren. Als runner van Pinkpop, productieleider van Poppodium Volt en Misty Fields heb ik ongelofelijk veel zin om weer mee te mogen op tour met Popronde!

Communicatie

Femke van Gemert

Ik werk sinds begin 2013 aan de Popronde website, samen met mijn collega's. Ik ben gaandeweg in het project gerold, van kleine aanpassingen aan de website tot het herbouwen van de gehele website en het maken van de webapp en iOS app. Ik vind de Popronde een gaaf en uniek concept met een toffe stijl!

E-mail

Dick van Lieshout

Sinds 2009 beheren we de Popronde website en heb ik ervoor gezorgd dat je je niet meer met een uitgeprint word.doc en een gebrand cd'tje per post moet inschrijven, maar dat dit snel en eenvoudig via de website gaat. Elk jaar maken we dit beter en breiden we de functionaliteit uit, voor zowel artiesten, als coordinatoren, fotografen, selectie commissie, organisatie en nog meer. What's next?

E-mail

Jessie Kamp

Sinds 2018 vlieg ik tijdens Popronde, gewapend met mijn camera, van hot naar her de steden door om de muzikale avonturen, toffe locaties en gezelligheid vast te leggen!