Popronde medewerkers

 

De Popronde is een initiatief van Stichting Popwaarts. Popwaarts werkt in iedere stad intensief samen met lokale coördinatoren en culturele organisaties. De lokale partners scouten opkomend talent, onderhouden de relaties met het lokale podianetwerk en zetten hun (media)netwerk in om elke Popronde tot een succes te maken. Zij worden ondersteund door het technisch team dat het hele land doorkruist om in iedere stad mogelijke problemen te voorkomen of op te lossen, en door promotiemedewerkers die de 'Biod' bemannen en het publiek op de avond zelf voorziet van tips en informatie over het programma. Popronde is zodoende meer dan enkel een festival dat jaarlijks voorbij raast, het is een landelijk platform voor de organiserende partijen, voor signalering van nieuwe bands en individuele artiesten; een platform dat alle deelnemende podia, acts, medewerkers, vrijwilligers en anders betrokkenen bindt. 

 

Popwaarts

Arlet Langewender

Sinds 2012 ben ik actief in de (culturele) evenementen sector. Ooit begonnen als vrijwilliger en nu ontwikkeld tot productie coördinator bij stichting Popwaarts. Naast Popronde werk ik ook als producent bij Willem Twee Poppodium en Toonzaal in Den Bosch en neem ik af en toe een kleine freelance klus aan. Sinds 2019 ben ik al betrokken bij Popronde als coördinator van mijn eigen stad, Den Bosch. Hier geniet ik nog steeds van en zal ik dus zeker nog een rol in blijven spelen. Naast organiseren bemoei ik me graag met educatieve onderwerpen binnen de organisaties waar ik voor werk en draai ik ook af en toe wat dansbare plaatjes, ik maak het graag gezellig!

E-mail

Bas Broeder

Zakelijke leiding Popronde / bestuurder Stichting Popwaarts. Initiator en coördinatie van Festival de Oversteek en Co-Bomen. Geef zaken op het gebied van natuur & cultuur graag een podium.

E-mail

Chris Moorman

Verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en Promo bij de Popronde. Raakte ooit als coördinator van Popronde Emmen betrokken bij het festival en was daarna niet meer weg te slaan, hij speelde zelfs nog eens een aantal Poprondeshows met J'lectroniq. Naast Popronde is Chris verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en PR van Welcome to The Village en voor het muziekprogramma van FestiValderAa. In z'n vrije tijd zie je hem bij concerten of op festivals, in het publiek of op het podium, met een mondharmonica aan zijn lippen.

E-mail

Fieke Kloppenburg

Begon als coordinator Popronde Utrecht, waarna in 2021 haar afstudeeronderzoek bij de opleiding Kunst en Economie zich focuste op het hiphop genre binnen Popronde. Dit resulteerde in de Popronde Academy, waarmee Popronde het hele jaar door acts kan ondersteunen en begeleiden. Sinds 2022 vervult ze met veel plezier de functie als coordinator maatschappelijke projecten en talentontwikkeling (Popronde Academy). Concertzalen en festivals bezoekt ze front- en backstage als muziekliefhebber en tourmanager van Prins S en de Geit.

E-mail

Fleur Groenewegen

Hey! Ik ben Fleur en kom in 2024 stage productie lopen bij Popronde! Ik hou enorm van de muziekindustrie en heb ontzettend veel zin om dit jaar te komen helpen met alle grote lijnen. Hopelijk tot snel!

Joao de Groot

Als stagiair in 2019 begonnen bij Popronde, nu verantwoordelijk voor alle hiphop-gerelateerde zaken en de (samenwerkingen met) maatschappelijke initiatieven. Ondersteund daarnaast de coördinatoren bij het programmeren van de specifiekere genres. Fervent festivalganger & concertbezoeker en luistert gemiddeld 8,5 uur per dag naar muziek.

E-mail

Mischa van den Ouweland

Oprichter en artistiek leider van Popronde. Na vele andere culturele projecten (o.a. programmering Virus Festival, European Culture Unlimited '93, Studium Generale TUE, curator Playlab Eindhoven & Nijmegen Muzieklab Brabant) in '94 begonnen met Popronde. Daarnaast hou ik me graag bezig met schaken en reizen (liefst buiten Europa), tokkel wat op een piano en als ik gezond moet doen, dan maar fietsen.

E-mail

Popronde coördinatoren

Anna Bernard

Popronde Delft

Tijdens mijn studie programmeerde ik bandavonden bij OJV de Koornbeurs. Toen in 2011 Popronde ook naar Delft wilde uitbreiden en daarover bij ons aanklopten pakten we dat met beide handen aan! Ondertussen werk ik full-time in een heel andere tak bij OGD ict-diensten maar blijf elk jaar met veel plezier de Popronde in Delft organiseren. Het is elke keer weer een feest de bands te luisteren en aan de juiste locatie te koppelen. Daarnaast drum ik zelf in een punkband, zet ik mij in het algemeen altijd graag in om livemuziek te stimuleren en heb ik met enkele mede organisatoren Delfts Collectief opgezet om de Delftse muziekscene te verbinden.

E-mail

Auke van Laar

Popronde Middelburg

Ik ben student aan de IEMES (international event music & entertainment studies) aan de Fontys in Tilburg. Daarnaast ben ik ook boeker bij "Them Apples Agency", een Belgisch boekingsbureau dat zich met name op Drum 'n Bass en dubstep acts richt. Ik organiseer ook "Drum 'n Bass in your face" en "Plugged" (dance feesten) in De Spot in Middelburg. Ik vind de Popronde belangrijk voor Middelburg/Zeeland. Daarom ben ik al jaren coördinator van Popronde Middelburg. Laurien helpt mij vanaf dit jaar met de coördinatie/programmering en Evy neemt de marketing en vrijwilligers coördinatie voor haar rekening.

E-mail

Aya-Lina Dupont

Popronde Den Bosch

Sinds 2022 ben ik met liefde coördinator van Popronde Den Bosch (daarvoor trouwe vrijwilliger). Ik hou van alles dat met geluid te maken heeft, zowel voor als achter schermen, studeer geluidsontwerp en -techniek voor theater, maak muziek.

E-mail

Bart Kiers

Popronde Doetinchem

E-mail

Bob Mali

Popronde Enschede

Hee, ik ben Bob, ik ben sinds dit jaar samen met 2 anderen coördinator van Popronde Enschede. Ik ben van mijzelf drummer en studeer dit jaar af aan de ArtEZ Popacademie in Enschede. Ik speel in een aantal bands (Rixle Blue, Wake of Dawn, Maartje, Reach Coverband). Ik hou mij hier veel mee bezig en geef onder andere les. Afgelopen jaar heb ik als marketeer en deels als programmeur het Booster Festival georganiseerd. Dit vond ik supertof, vandaar dat ik nu Popronde ga organiseren de komende jaren!!

E-mail

Bryan van Veenschoten

Popronde Almere

Student aan de Herman Brood Academie, waar ik de opleiding tot Music Industry Professional volg. Sinds mijn stageperiode in 2019 ben ik coördinator van de Popronde Almere. Daarnaast ben ik sinds dit jaar manager van oud Popronde deelnemer DamnDamy en heb ik een lichte obsessie met vinylplaten verzamelen!

E-mail

Camiel Rodigas

Popronde Sittard

Als muziekliefhebber is de Popronde een schot in de roos. Als je in aanraking komt met de Popronde kom je er niet meer van af! Sinds 2014 regel ik de boel in Sittard en dat is een eer. Naast de Popronde werk ik als sportinstructeur, heb een blog waar ik over muziek schrijf en organiseer graag akoestische optredens in een prachtige kerk. Muziek is gewoon onmisbaar evenals de Popronde!

E-mail

Daan Ebbers

Popronde Arnhem

Ik ben Daan, 29 jaar en sinds 2024 ben ik samen met Frank Peters coördinator van Popronde Arnhem. Ik heb Muziek en Muziek Management opleidingen gevolgd in Arnhem en Amsterdam en in 2018 mocht ik met mijn eigen band deelnemen aan de Popronde, dat was een hele leuke ervaring en ik gun elke deelnemende act dezelfde top ervaring!

E-mail

Damian Kunath

Popronde Bergen op Zoom

Hoi! Ik ben Damian Kunath en ik ben dit jaar de Popronde coördinator van Bergen op Zoom. Dit wordt sowieso heel tof! Op dit moment ben ik stagiair productie bij Gebouw-T en ben ik de drummer van BUNKER en Gomer Pyle. Met BUNKER heb ik al toffe shows gehad, zo stond ik op Wantijpop en speelde ik tijdens ESNS op Pinguinradio. Met Gomer Pyle ga ik dit jaar spelen in Duitsland en spelen we tijdens Roadburn in Tilburg. Ik heb super veel zin in Popronde Bergen op Zoom dit jaar!

E-mail

Dion Tiktak

Popronde Enschede

Hi! Mijn naam is Dion en ik ben 1 van de coördinatoren van Popronde Enschede. Naast het werken voor Popronde ben ik songwriter/producer, heb ik mijn eigen act From//October en ben ik redacteur bij Poppunt Overijssel. Ik hoop je te zien in Enschede!

E-mail

Esther Kloosterman

Popronde Leeuwarden

Esther werkt onder andere als marketeer voor Welcome to The Village en Het Clubhuis. Met haar initiatief FFataal zet ze zich in voor meer vrouwelijk talent op het podium. Deze idealen neemt ze mee in haar rol als coördinator van De Stadskas (Explore the North) en Popronde Leeuwarden. Momenteel werkt ze aan haar dj hobbyproject onder de naam Oester Kloosterman.

E-mail

Francis Pronk

Popronde Rotterdam

Ik ben Francis Pronk en sinds 2010 coördineer ik Popronde Rotterdam en ik vind het nog steeds erg leuk. Het is een eer om de langstzittende coördinator te zijn! Het geeft mij veel energie om op de dag zelf zoveel blije gezichten te zien. In 2009 heb ik de Popronde ontdekt en ging ik mee met het rondreizende festival als flyeraar en daarna vrijwilligerscoördinator. Het jaar erop ben ik stage gaan lopen bij Stichting Popwaarts en zo ben ik er ingerold. Daarnaast ben ik marketeer bij Baroeg en Baroeg Open Air. Verder heb ik gewerkt bij o.a. de Popunie en Podium Grounds en heb ik European Artist Management gedaan via de Rockacademie. In mijn vrije tijd ben ik bij concerten te vinden, luister ik graag podcasts en ben ik thuis op de bank naar mannen in ondergoed aan het gillen op tv, want ik kijk graag pro-wrestling. Ik ben sinds 2023 moderator bij All Elite Wrestling voor AEW Heels, dat zich richt op vrouwen (en mensen die zich identificeren als vrouw) die van pro-wrestling houden. Girl power!

E-mail

Frank Peters

Popronde Arnhem

Samen met Daan Ebbers ben ik vanaf 2024 coördinator voor Arnhem. We hebben beiden hier de muziekopleiding gedaan en spelen in de band Snow Coats, we zijn dus al vrij bekend met optreden in deze regio. Naast dat ik me bezighoud met muziek maken, zet ik mij sindskort ook in voor medemuzikanten. Samen met een drietal vrienden van mijn opleiding International Event, Music & Entertainment Studies hebben we onze muziek agency BASE opgezet. Ik vind het belangrijk dat alle opkomende artiesten een goede start krijgen, en probeer hen zoveel mogelijk een goede ervaring te bieden, zoals wij die ook hebben gekregen met de Popronde!

E-mail

Gaia Slotboom

Popronde Amsterdam

In 2014 had ik het geluk om zelf op de Popronde podia te mogen staan met The Great Communicators. Die springplank heeft mij enorm veel ervaring en plezier gegeven en dat wens ik iedereen toe! Ik sta dolgraag op het podium, maar net zo graag achter de coulissen om een mooie en sterke productie neer te zetten. Na mijn afstuderen aan het CvA in 2018 heb ik in meerdere acts gespeeld, (koor)les gegeven en hervond ik na een burn-out weer de passie om live muziek te maken en te beleven. Popronde heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart en dat ga je zeker merken tijdens het eindfeest!

E-mail

Gerben Roskam

Popronde Gouda

Muziekliefhebber, maar niet muzikaal. Opkomend (regionaal) muzikaal talent staat bij mij centraal. Vanuit mijn eigen bedrijf, MASS Events, organiseren wij toffe publieksevenementen in Gouda en omgeving. Popronde Gouda was één van mijn eerste projecten in de muziekindustrie en is wat mij betreft dé ideale plek om alle facetten van evenementorganisatie te leren.

E-mail

Hanneke Dijkstra

Popronde Leeuwarden

Hanneke is sinds 2022 indie programmeur bij Neushoorn, waar ze zich focust op het herintroduceren van een structurele indieprogrammering in het podium. Na haar studie Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht is ze teruggekeerd naar haar roots in Friesland om daar de provincie nog een stukje mooier, muzikaler en cultureel interessanter te maken. Sinds 2023 is ze ook coördinator van Popronde Leeuwarden.

E-mail

Izanka Labots

Popronde Zutphen

Ik ben Izanka Labots en al sinds de start van Popronde Zutphen betrokken bij dit fijne festival. Wat begon als een hobby om te werken voor en met bandjes is inmiddels mijn fulltime job, en daar ben ik maar wat blij mee. Was het niet dat ik mijn leven deel met een hele leuke vrouw (mede coördinator van Popronde Zutphen) dan zouden mensen zeggen dat ik getrouwd was met mijn werk, ik heb echt van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, en daar ben ik nog elke dag blij mee. Ik ben het gros van mijn tijd werkzaam als producent en bedrijfsleider bij Luxor Live. Daarnaast organiseer ik graag lokale evenementen, ik vind het namelijk enorm belangrijk om opkomende talenten een podium te bieden, en zet me daar dan ook graag voor in.

E-mail

Jasper Lens

Popronde Eindhoven

E-mail

Jeroen Hijmans

Popronde Woerden

E-mail

Jesper van Rooijen

Popronde Haarlem

Ooit maakte ik zelf muziek. Echter blijk ik beter uit de verf te komen achter de muzikale schermen. Ik behaalde de opleidingen Media & Entertainment Management en Marketing Communication. Die twee combineer ik nu als Communicatiemanager bij Record Store Day. Tevens ben ik daar Programmacoordinator. Daarnaast help ik culturele organisaties op organisatorisch, conceptueel en communicatief vlak, zodat zij zelf hun creatieve kwaliteiten optimaal kunnen benutten. Sinds 2019 organiseer ik Popronde Haarlem. Dat is natuurlijk de leukste klus van allemaal!

E-mail

Johan van Bommel

Popronde Den Bosch

E-mail

Joris Branderhorst

Popronde Den Bosch

Na jaren op het podium te hebben gestaan, begeef ik mij met Popronde 2022 voor het eerst eens achter de schermen! Omdat men deze Tilburger altijd voor Bosschenaar verwart, is het niet meer dan logisch dat ik deze eerste meters als coördinator van Popronde Den Bosch zal gaan maken. Met mijn band George Kush Collective maakten we van elk podium een festival, nu is het mijn taak om datzelfde effect te creëren met de extreem toffe selectie van dit jaar.

E-mail

Lars Jansen

Popronde Groningen

Tijdens mijn studie ben ik als schrijver voor 3voor12/Groningen betrokken geraakt bij de Noord-Nederlandse muziekscene. Nadat ik verschillende evenementen met 3voor12 heb opgezet, zoals elk jaar het Beste van Groningse Bodem in Vera, en in de productie van festivals als Eurosonic Noorderslag en Welcome To The Village heb meegedraaid, mag ik mezelf nu ook coördinator van de Popronde in Groningen noemen! Ik heb er zin in!

E-mail

Leanne van Gurp

Popronde Dordrecht

Naar concerten en festivals gaan is iets wat ik van jongs af aan al het liefste doe. Ik ben dan ook snel de culturele sector ingerold. Ik deed interviews voor Punx.nl (de nostalgie!) en liep tijdens mijn studie Communicatie stage bij Poppodium Bibelot. Daarna ben ik tot aan corona als zzp'er aan de slag gegaan bij o.a. het Big Rivers festival en stichting de Vreemde Vogels (Pica Pica 010, Songbirds 078 en meer). Nu werk ik op de marketingafdeling bij de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. Dit jaar ga ik samen met Vera voor het eerst aan de slag bij de Popronde en daar heb ik mega veel zin in!

E-mail

Lisa Bast

Popronde Amersfoort

Ik vind het heerlijk om samen met anderen bij te dragen aan bijzondere momenten van verbondenheid en saamhorigheid, vooral op plekken waar kunst en cultuur centraal staan. Als freelancer mag ik mijn werk binnen verschillende organisaties uitvoeren, in verschillende rollen zoals evenementen producent, kunstenaar, projectmanager, kunst-curator en muziekprogrammeur. Als echte Keientrekker, aka Amersfoortse, neem ik met veel plezier en trots mensen mee langs alle hotspots tijdens de Popronde 2024! In samenwerking met Paolo Hoff gaan we er dit jaar een schepje bovenop doen.

E-mail

Lux Jongen

Popronde Leiden

Ik ben Lux. Sinds 2022 organiseer ik de Popronde in Leiden samen met Timo. Ik hou ervan om te organiseren, met mensen om te gaan en natuurlijk van muziek. Ik doe de opleiding Leisure and Event management, gespecialiseerd in Live music and dance events aan de BUas. Verder sta ik bij Gebr. De Nobel achter de bar, werk ik daar als stagemanager en ben ik bezig met een nieuw concept voor een studentenfeest. Ik zie ernaar uit aankomende jaren nog veel meer opkomende artiesten en bands te kunnen helpen met het organiseren van de Popronde!

E-mail

Marc Gommans

Popronde Venray

Ik heb altijd al een enorme affiniteit met (live) muziek gehad. In eerste plaats ben ik al sinds de jaren '90 een fervent concert,- en festivalbezoeker en bovendien koop ik mijn muziek nog steeds (het liefst) fysiek. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk bij Omroep Venray en sinds 2013 ben ik werkzaam als boeker voor HKconcerten.nl. Ook ben ik een tijdje verbonden geweest aan Cortonville als recensent en interviewer. Daarnaast organiseer ik hier en daar weleens een concertavondje, voor een kleinere of voor een grote groep mensen. En ik kan me eigenlijk bijna niets leukers voorstellen om te doen dan dat. Het mogen coordineren van de Popronde in mijn "eigen" Venray zie ik dan ook als een kers op de taart.

E-mail

Martin Luyckx

Popronde Nijmegen

Toen ik jaren geleden voor het eerst een Popronde bezocht, was ik gelijk verkocht. Als gitarist heb ik tijdens een paar edities mogen spelen en daar heb ik zeer warme herinneringen aan. Ik zet mij dus als coördinator van de Popronde in Nijmegen graag in voor het leukste muziekfestival van Nederland! Daarnaast werk ik voor Universal Music en als consultant binnen de muzieksector.

E-mail

Max Luk

Popronde Gouda

E-mail

Mei-Lin Germs

Popronde Emmen

Naast mijn passie voor muziek maken als zangeres/muzikant in verschillende formaties, koester ik een diepe liefde voor het podium, zowel op als naast de bühne. Tijdens mijn studie aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden heb ik ontdekt dat ik niet alleen graag op het podium sta, maar ook geniet van het faciliteren van optredens voor anderen. Bij Noordstaat, waar ik waardevolle ervaring opdoe in de muziekscene als projectmedewerker, wil ik deze vaardigheden ook in Emmen toepassen, waar ik ook heb gestudeerd en waar ik mijn roots heb liggen.

E-mail

Melanie Petrici

Popronde Zutphen

Hi there! Mijn naam is Melanie. Als kleine Mel, studerend in Nijmegen heb ik mijn hart al beetje verloren aan Popronde. Al vrij vroeg wou ik in Zutphen ook betrokken zijn en ik ben begonnen als vrijwilliger. Afgelopen jaar heb ik de stap naar coördinator gemaakt, wel zo makkelijk als de mede coördinator je verloofde is en het werk al aan de ontbijttafel begint. Nu heeft Popronde ownership over over mijn hart. Samen met Izanka ofcourse! Samen zijn wij in Zutphen naast Popronde mede verantwoordelijk voor of supportend aan meer locale evenementen. Mijn dagelijks werk is op dit moment floormanager in het theater maar ik heb ruime ervaring in de horeca en hospitality in zowel kroeg/restaurant en op festivals en evenementen. Mocht dit mij allemaal teveel worden trek ik mij terug als zangeres en ga ik slaapliedjes voor kinderen inzingen net als Samuel L. Jackson.

E-mail

Melissa Hoek

Popronde Hoorn

Hoihoi! Ik vind livemuziek te gek, ik vind Hoorn te gek. Dan kom je automatisch bij Popronde Hoorn uit. In 2017 ben ik als vrijwilliger begonnen en in 2021 mocht ik de rol van coördinator op me nemen. In Hoorn ben ik regelmatig in de plaatselijke muziekcafés te vinden (en er af en toe een bandje neer te zetten). Als muziekliefhebber zonder muzikale vaardigheden ben ik liever achter de schermen aan het werk dan ervoor. Met dat idee in mijn achterhoofd heb ik bijna mijn studie Kunst & Economie aan de HKU afgerond.

E-mail

Milan Bos

Popronde Emmen

Tijdens mijn studie Geschiedenis ben ik altijd betrokken gebleven bij de lokale muziekscene in Noord-Nederland. Na het organiseren van het festival Zwemfest en diverse theaterstukken ben ik momenteel hoofdredacteur van 3voor12/groningen en is mijn jarenlange vrijwilligerswerk bij de Popronde in mijn thuisstad Emmen beloond met de eervolle functie van coördinator. Ik heb er zin an!

E-mail

Myrthe van Dok

Popronde Wageningen

In september 2022 heb ik me aangesloten bij stichting Popcultuur Wageningen, waar ik tijdens de Popronde mijn vuurdoop kreeg als onervaren stagemanager. Sindsdien ben ik verliefd op het organiseren van live muziek. Als ik niet in een kroeg, huisfeest of jamsessie ben, kan je me vinden op de universiteit, waar ik bezig ben met mijn master biologie (en vraag mij niet waarom je kamerplant dood gaat). De overige 90 procent van mijn vrije tijd verdwijnt in mijn carrière als amateur songwriter.

E-mail

Nadia Nellestein

Popronde Hengelo

Ik ben Nadia Nellestein en dit jaar coördineer ik Popronde Hengelo samen met Richard! Net afgestuurd aan de Popacademie en werkzaam bij Kunstbende Overijssel in Hedon Zwolle. Voor Kunstbende liep ik stage bij het Booster Festival & BRUT. Daarnaast ook frontvrouw van de band Nelles en veel bezig met andere muzikale projecten. Ik ben benieuwd naar het brede programma en hoop je in Hengelo te zien!

E-mail

Nanne Hatzman

Popronde Enschede

Hi! Mijn naam is Nanne Hatzman, en dit jaar ben ik samen met Dion en Bob aangesteld als coördinator voor popronde Enschede. Over mijzelf: In 2021 ben ik afgestudeerd als artiest-uitvoerend aan D’drive te Leeuwarden, en ben recent begonnen aan de ARTEZpopacademie in Enschede. Met mijn huidige bands (CLOUDSURFERS en Joey’s Midnight Club) heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van spelen maar ook wat er op zakelijk gebied bij komt kijken. Popronde heeft veel voor ons betekent, zo zijn we met CLOUDSURFERS uitgeroepen tot meest geboekte popronde band van het jaar 2021. Daarnaast hebben we gestaan op grote festivals als: Zwarte Cross, Paaspop, Dauwpop, ESNS en zijn we op tour geweest in Frankrijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om bezig te gaan met Popronde Enschede, en uiteraard kijk ik ook uit naar wat de Nederlandse muziek scene te bieden heeft. Ik heb er ontzettend veel zin in. Cheers!

E-mail

Nienke Zonsveld

Popronde Doetinchem

Wij zetten ons al zo'n 15 jaar in om Doetinchem leuker en interessanter op cultureel gebied te maken! In het Dagelijks Leven is Bart fulltime muzikant (Standup Musician) en Nienke event manager. We hebben beide van onze hobby ons werk kunnen maken en zien we elkaar vaker dan onze partners.. Inmiddels bestaat ons Festival Achterland (voorheen Parkparade) al 12 jaar en trekken we ca. 15.000 unieke bezoekers naar Doetinchem en hebben we een eigen maatschappelijk, culturele evenementenlocatie, Streeckgenoot. Toen de Popronde Doetinchem zonder coordinator zat (iets te maken met een C) moesten we hier inspringen want zo'n uniek evenement als de Popronde hoort natuurlijk ook in Doetinchem!

E-mail

Paolo Hoff

Popronde Amersfoort

E-mail

Pelle Klappe

Popronde Zwolle

Heyhoi, Ik ben Pelle een jonge Zwollenaar en Vanaf 2024 start ik als Coördinator van Popronde Zwolle. Ik werk bij Buro Ruis, een productiehuis van poppodium Hedon, hier focus ik mij op het jaarprogramma en doe ik de productie van de Bruisweken. In 2023 kwam ik in aanraking met Popronde als tourmanager na 3 maanden door heel Nederland te hebben gereden en mijn netwerk verdrievoudigd te hebben, moet ik ook zeker mijn aandeel hebben in de editie van 2024! Hopelijk komen we elkaar ergens tegen in Zwolle tijdens Popronde!

E-mail

Ralf Leemeijer

Popronde Harderwijk

Koffie en muziek, dat zijn mijn twee grote liefdes. In de koffie doe ik niets, lekker zwart. In muziek doe ik iets meer. Projectcoordinator bij Gluren bij de Buren, PR & programmering bij het Harderwijker poppodium Estrado, radio bij het lokale sufferdje Veluwe FM (elke vrijdagavond 20:00-22:00), Talentontwikkelaar bij verschillende organisaties en natuurlijk coordinatie bij Popronde Harderwijk!

E-mail

Richard Wevers

Popronde Deventer

Richard hier. Samen met Fabian Schrijver oprichter van Colored Monkeys waarmee we dit prachtige feestje sinds 2019 in Deventer organiseren. Naast Popronde zijn we betrokken bij diverse festivals, bands en culturele projecten. Zelf ooit meegedaan als saxofonist van het 11-koppige Roots Rising, sindsdien geleerd dat geen kroeg te klein is en de bar eigenlijk ook onderdeel is van het podium.

E-mail

Rick Mulder

Popronde Almere

Ik ben Rick, samen met Bryan ben ik coördinator van popronde Almere, Mijn opleiding heb ik gedaan in communicatie en media met daarbij een minor in music marketing en management. Op het moment ik vrijwilliger en marketing assistent bij Poppodium De Meester, werk ik als freelance productieleider voor onder andere, het studenten festival, strandLab en muzikale activiteiten in kunst is leuk.

E-mail

Robin van Westerlaak

Popronde Apeldoorn

Ik ben Robin van Westerlaak. Samen met Wessel van Maanen ben ik coördinator van Popronde Apeldoorn. Ook ben ik vrijwilliger bij GIGANT Apeldoorn, ben ik bassist en zanger bij de band dr. FUTZ, en studeer ik aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.

E-mail

Romy Paap

Popronde Den Haag

Heyhallo! Vanaf jongs af aan ben ik vaak in de stad te vinden op jacht naar vette live acts. Weinig lokale bands zijn mij onbekend. Mijn hart ligt vooral bij rock en country maar ik laat me graag verrassen door andere genres. Ik kan niet wachten om samen met het team iets te geks neer te zetten in Den Haag. Laten we er een mooie avond van maken!

E-mail

Rosa Arts

Popronde Nijmegen

De liefde voor de Popronde is voor mij ontstaan in Oss. Inmiddels doet de stad helaas niet meer mee. Maar ik wel. Dit jaar coördineer ik samen met Martin de Popronde in Nijmegen. We hopen een fantastische dag neer te zetten voor zowel de deelnemende acts, muziekliefhebbers en de stad. Zien we je daar?

E-mail

Sven Koehorst

Popronde Alkmaar

E-mail

Sven Vek

Popronde Heerlen

E-mail

Sybe Rietman

Popronde Woerden

E-mail

Tara Martens

Popronde Tilburg

Mijn naam is Tara Martens. Wat begon als een hobby om bandjes een podium te geven in Tilburg, sloeg enigszins door..Na vier jaar als programmeur en bestuurslid van stichting Roxxity, was het tijd voor nieuwe kansen. Tijdens mijn afstudeerstage bij W2 Poppodium in Den Bosch heb ik verschillende aspecten van de muziekindustrie gezien. Ook doe ik het management van een aantal bands. Met mijn HBA Music Industry Professional diploma op zak is het tijd voor nieuwe uitdagingen en Popronde 2016 is er hier een van. Mijn enthousiasme en motivatie wil ik graag overbrengen en toepassen om aankomende Tilburgse edities tot grote successen te maken!

E-mail

Thomas Harteveld

Popronde Rotterdam

E-mail

Timo van den Berg

Popronde Leiden

Hoi ik ben Timo en ik coördineer Popronde Leiden sinds 2021. Ik was begonnen als vrijwilliger in 2018. Ook ben ik vrijwilliger bij de op en afbouw van Werfpop en sta ik achter de bar in Gebr. De Nobel

E-mail

Tjahzi Oosterkamp

Popronde Wageningen

Hoi, mijn naam is Tjahzi. Ben sinds 2018 actief in de Wageningse Popcultuur scene. In mijn vrije tijd luister ik voornamelijk muziek en ben ik altijd opzoek naar nieuwe (onbekende artiesten). Ik hoop ook dit jaar samen met Myrthe een vette Popronde in Wageningen te organiseren

E-mail

Tom Strik

Popronde Utrecht

Dit ben ik, Tom Strik. Ik ben spoken word artiest, creatief schrijver en ik ben programmeur en community manager bij poppodium De Helling in Utrecht. Daarnaast organiseer ik mijn eigen elektronische variété clubnacht; KUTNACHT, doe ik voice-overs, geef ik les in creatief schrijven, schrijf ik liedjes, sta ik bijna elke week op het podium en ben ik frontman van de elektronische poëzie rave-act SPROKEN. Ik doe veel op gevoel, als het goed voelt dan doe ik het! Ik volg m’n hart en de paden waar ik op geraak. En die paden gaan vaak alle kanten op, op deze manier zie ik veel, blijf ik ontdekken, ontmoeten en nieuwsgierig. Ik doe verschillende dingen omdat ik veel leuk vind om te doen en ik mijzelf niet wil laten beperken met de gedachte dat ik iets misschien niet kan. Eerst proberen en dan zien we wel verder. Letsgo en elke dag iets nieuws leren!

E-mail

Vera Baldé

Popronde Dordrecht

Hoi, ik ben Vera. Popronde coördinator van Dordrecht samen met Leanne. Ook werk ik als programmeur bij Bibelot en heb ik mijn eigen band: Vera & The Sleepover Club. Ik ben opgegroeid in het mooie Dordrecht, in een creatief nest waar muziek altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Ik heb veel zin om er dit jaar weer een mooie en diverse Popronde van te maken!

E-mail

Wessel van Maanen

Popronde Apeldoorn

Ik ben Wessel. Coördinator van de Popronde Apeldoorn, vanaf 2020. Ik doe mee aan de organisatie van de Popronde, omdat ik zelf ook muzikant ben, ik volg namelijk de Herman Brood Academie als drummer. Ik vind het leuk om veel mensen en bands te leren kennen uit de muziekwereld en d.m.v. de Popronde een steentje bij te dragen aan ons vak. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om dingen te organiseren en te zien hoe dat tot een resultaat komt.

E-mail

Productie

Martijn Roselaar

Technische productie is mijn kant van het verhaal. Voorbereidingen, draaiboeken, supervisie en troubleshooten zodat alles loopt zoals bedacht. Met natuurlijk een fantastisch techteam en een bus vol apparatuur als onmisbare elementen. Een van de mooiste klussen in mijn jaar. Naast de Popronde werk ik mee aan vele (zomer)festivals. Werk en hobby zijn hetzelfde bij mij. Dat scheelt bij die lange dagen. In de vorige eeuw bij de Popronde begonnen als bandlid (Groove Syndicate) en later als vrijwilliger mee stagemanagen. Het contact met alle talentvolle muzikanten en hun muziek is mijn voedsel. Een geslaagde productie een goede basis voor a good night’s sleep. Alleen nog ergens ff een biertje na afloop.

E-mail

Rinse Mesker

Sinds 2010 ben ik bij de Popronde betrokken. In Nijmegen ben ik als stage manager begonnen en vanaf 2012 jaar ga ik regelmatig mee naar andere steden. Ik probeer in elke stad mooie plekken te vinden voor de promo-lampjes zodat iedereen weet dat de Popronde in town is. Verder help mee met het opbouwen en afbreken van geluidssetjes, regel ik de betaling voor het avondeten en afterparty's, zorg ik dat de techniek bus goed gevuld is met eten en drinken en spring ik bij waar het nodig is. Zeg maar de Popronde manusje-van-alles.

Sebastiaan Kemperman

Technische productie Popronde, Tour en Stage management, festival productie. Popronde, omdat dit het gaafste festival is, met ieder jaar weer het meest frisse, kwalitatieve aanbod van de Nederlandse popsector. Een 10 weekse educatieve karavaan van pop. Daarnaast is het een voorrecht om met zo'n fijn en hecht team te werken, iedere dag weer te kunnen assisteren bij hetgeen de lokale coordinatoren met hart en ziel hebben opgezet. Vanuit het tech-team van de Popronde, proberen we alle deelnemende muzikanten voor te bereiden op een verdere lange carriere in de muziek. Mijn persoonlijke ambitie is om, zo lang het nog energie oplevert, want dat doet het nog steeds bijna elke dag, muzikanten te ondersteunen in het focussen op het maken van prachtige trillende lucht.

Yentl Meijers

ENNE?! Ik ben de Limburgse Young Professional Yentl Meijers en ik ben 22 jaar oud. In 2022 was ik de productiestagiaire van Popronde, dit was zo’n geslaagde ervaring dat ik deze crew zeker niet wilde verlaten. Ik mag mij aan deze crew toevoegen als productieleider! HOE GAAF! Ook ga ik nu mijn laatste jaar afronden op de Herman Brood Academie om uiteindelijk op de grootste festivals te werken en met bands mee te kunnen touren. Als runner van Pinkpop, productieleider van Poppodium Volt en Misty Fields heb ik ongelofelijk veel zin om weer mee te mogen op tour met Popronde!

Communicatie

Femke van Gemert

Ik werk sinds begin 2013 aan de Popronde website, samen met mijn collega's. Ik ben gaandeweg in het project gerold, van kleine aanpassingen aan de website tot het herbouwen van de gehele website en het maken van de webapp en iOS app. Ik vind de Popronde een gaaf en uniek concept met een toffe stijl!

E-mail

Dick van Lieshout

Sinds 2009 beheren we de Popronde website en heb ik ervoor gezorgd dat je je niet meer met een uitgeprint word.doc en een gebrand cd'tje per post moet inschrijven, maar dat dit snel en eenvoudig via de website gaat. Elk jaar maken we dit beter en breiden we de functionaliteit uit, voor zowel artiesten, als coordinatoren, fotografen, selectie commissie, organisatie en nog meer. What's next?

E-mail

Jessie Kamp

Sinds 2018 vlieg ik tijdens Popronde, gewapend met mijn camera, van hot naar her de steden door om de muzikale avonturen, toffe locaties en gezelligheid vast te leggen!