BLANKO

BLANKO is een artiest, songwriter, producer en multi-instrumentalist die van begin tot eind zijn eigen muziek maakt. Het genre zou je kunnen omschrijven als indie rock of alternatieve rock in het stramien van artiesten als Jack White, The Black Keys, Jet Rebel en The Killers. Live doet hij dit met een 4-mans band en brengt hij een onvergetelijke live show
Rock Indie
BLANKO

New Music Monday - 12062023 12.06.23

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

Popronde Presents - New Music Monday 16012023 16.01.23

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 24 augustus 2022 26.08.22

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Vandaag bespreken Bas van Dalen en Chris Moorman de programma's van Roermond, Woerden en Wageningen en gaat het over een aantal bekende gezichten binnen de nieuwe Popronde selectie.
Lees meer
BLANKO
Amersfoort BLANKO
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
BLANKO
Amersfoort BLANKO
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022