COW Shift Z

COW Shift Z is a composer and performer of electronic music. The influences of dance music gives her the common ground to express her inner worlds with a free and experimental mindset. Her main research focusses on finding aggression in sound and make a crossover between dance music genres - "different genres can express better different emotions".
Electronica Dance
Luister track
COW Shift Z

Het Eindfeest - De foto's! 01.12.22

Op 3 december waren de zalen van Melkweg Amsterdam het decor van het laatste Popronde feestje van het jaar. Die avond speelden er 26 acts uit de selectie, van punk tot techno en folk en drum 'n bass. We beleefden mooie memorabele momenten, magische optredens, swingende feestjes, muisstille zalen en voor het eerst in de Popronde geschiedenis klassieke muziek! Het was een onvergetelijk mooie avond.
Lees meer

De Week van het Nederlands Poptalent 17.11.22

Samen met No Man's Land en GRAP slaan we de handen ineen en roepen 1 t/m 7 december uit tot Week van het Nederlands Poptalent. In die week zijn er verschillende evenementen waar we de schijnwerpers richten op het poptalent van Nederland. Lees snel verder voor meer info over deze week
Lees meer

Tips van de selectiecommissie - Theo Ploeg 25.05.22

Ook dit jaar bogen zo'n 150 leden van de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen voor Popronde 2022. Tijd om een aantal ervan apart te nemen, aan je voor te stellen en te vragen welke acts van de selectie er volgens hen uitspringen. Vandaag maken we kennis met muziekjournalist Theo Ploeg.
Lees meer
COW Shift Z
Amsterdam COW Shift Z
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
COW Shift Z
Amsterdam COW Shift Z
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022