BrooksJourney

Na de releases van Road to My Destiny, Who Do You Love & DSOMC geboren en getogen in Amsterdam met roots in Ghana heeft BrooksJourney zichzelf established als een veelbelovende artiest. Brooks begon met produceren en rappen om zijn pijn en emoties te verwerken. Nu hij afgestudeerd is aan de Herman Brood Academie is Brooks ready voor veel muziek en shows!
Hip Hop R&B
Luister track
FunX
BrooksJourney

New Music Monday - 27022023 27.02.23

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 31 augustus 2022 02.09.22

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdagavond hoor je Popronde Radio op KINKnl, het themakanaal van KINK voor muziek van eigen bodem. Bas van Dalen en Tessa Mol stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-) deelnemers. Tijdens de Popronde reist KINK mee om podcasts te maken vanuit de verschillende steden!
Lees meer

Popronde Presents - New Music Monday 29082022 29.08.22

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer
BrooksJourney
Nijmegen BrooksJourney
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
BrooksJourney
Nijmegen BrooksJourney
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022