Shalisa

Shalisa is een band met aanstekelijke, catchy pop nummers. Haar Nederlandse teksten zijn autobiografisch en goud eerlijk. Het eerste wapenfeit was de single ‘Karma’. Het heeft invloeden van Amerikaanse producties van The Weeknd en melodielijnen die weg hebben van Zweedse songwriting. Shalisa brengt een mix van commerciële en alternatieve pop samen.
Nederlandstalig Pop
Shalisa

Popronde Presents - New Music Monday 28112022 28.11.22

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

Popronde Haarlem - de foto's! 11.10.22

De Popronde tour is inmiddels een maand aan de gang. We kijken weer terug op een geslaagd weekend in Den Bosch, Assen, Dordrecht en Haarlem. Fotografe Jessie was erbij in Haarlem en legde het Popronde feestje vast. Bekijk hier de foto's van Popronde Haarlem op zaterdag 8 oktober 2022.
Lees meer

Popronde Presents - New Music Monday 20062022 20.06.22

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer
Shalisa
Haarlem Shalisa
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Shalisa
Haarlem Shalisa
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022