Lewis

Alternatieve electropop, die je doet denken aan Bristol van de jaren ‘90, en de Amsterdamse nachten van nu. Geïnspireerd door Zero 7, Roísin Murphy, en Sophie Hunger, creëert LEWIS een sound vol strakke beats, trippy synths en gitaren en een karakteristiek stemgeluid. LEWIS neemt je mee naar CLOUD 9. Een plaats om te verdwijnen, verdoven en ontsnappen.
Alternative Pop
Lewis

Popronde Tilburg - de foto's! 01.11.22

Op donderdag 27 oktober streek de Popronde neer in Tilburg. De straten, kroegen en Popronde locaties waren goed gevuld met uitgelaten publiek en soms stonden er zelfs rijen voor de shows. Maar gelukkig was het buiten aangenaam door de nazomerse temperaturen.
Lees meer

KINK Popronde Podcast 19 oktober 2022 19.10.22

Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Lees meer

Popronde Presents - New Music Monday 12092022 12.09.22

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer
Lewis
Tilburg Lewis
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Lewis
Tilburg Lewis
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022