Support Your Local Artists

GEEF POPRONDE TALENT EEN STEUNTJE IN DE RUG!

Doneer een zelf gekozen bedrag en help acts de volgende stap in hun carrière te zetten

Doneer nu

 

Popronde is een gratis toegankelijk festival, omdat we de drempel om talent te ontdekken zo laag mogelijk willen houden, heffen we geen entree. Onze missie is altijd geweest talent te helpen een stap in hun carrière te maken, door het faciliteren van speelplekken, het helpen in de promo en - zeker de laatste jaren - educatieve content aan te bieden via Popronde Academy. Maar, prijzen stijgen en helaas kunnen we financieel niet meer bijdragen dan we zouden willen. And that’s where you come in!

Via de knop hierboven en de QR-code op de posters, die je komend najaar in alle Poprondelocaties ziet hangen, kun je een vrijwillige bijdrage doen. Niets hoeft, en het bedrag mag je zelf invullen, zo kun je als bezoeker (vrijwillig) bijdragen in de kosten die een Popronde-act maakt. Denk daarbij aan reiskosten, huur van een bus, maar ook het doorberekenen van opnamekosten, de huur van de repetitieruimte, aanschaf van instrumenten etc.

Dus kun je iets missen en draag je graag bij aan de carrière van Nederlands talent? Scan de QR-code, of klik op de link hieronder, en ‘gooi iets in de pet!’

nb. alles wat binnenkomt, komt ten goede aan de artiest. Aan het einde van de Popronde wordt het volledige bedrag op de rekening onder de meetourende acts verdeeld.