Qeaux Qeaux Joans

Coco’s muziek is het best te omschrijven als Rhythm & Blues met hier en daar invloeden van de hedendaagse popcultuur. Akoestisch of met band, het is een bijzondere ervaring. Ze is lid van de WJS Fam, tourde met Beth Hart, Keith Caputo en deelde het podium o.a. met Sea Sick Steve. www.qeauxqeauxjoans.com
Singer/songwriter Blues
Luister track
Qeaux Qeaux Joans

KINK Popronde Podcast 14 december 2022 14.12.22

Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 25 augustus 2021 26.08.21

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Tessa Mol, Bas van Dalen en Chris Moorman stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-) deelnemers. Tijdens de Popronde reist KINK mee om podcasts te maken vanuit de verschillende steden!
Lees meer

Zie ook andere acts uit 2011