DADA

DADA staat voor Eindhoven, voor liefde, voor pijn, voor struggles, voor oplossingen, voor rust te midden in de drukte. DADA vertolkt het levenslied binnen de hiphop. Geen rauwe randjes wegpoetsen of romantiseren, recht voor je raap en zeggen hoe veel pijn het leven soms kan doen.
Hip Hop Kleinkunst
Luister track
DADA

KINK Popronde Podcast - 20 oktober 2021 21.10.21

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Tessa Mol, Bas van Dalen en Chris Moorman stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-) deelnemers. Tijdens de Popronde reist KINK mee om podcasts te maken vanuit de verschillende steden!
Lees meer

Popronde Presents - New Music Monday 18102021 18.10.21

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

Tips van de selectiecommissie - Bowie van Loon 29.09.21

Muziekjournalist in hart en nieren en hip hop liefhebber Bowie is vaak in poppodia en festivaltenten te vinden. Soms op zoek naar verhalen voor recensies en artikelen, en soms gewoon voor zijn eigen muzikale genot! Wij vroegen hem om zijn must-sees met ons te delen, om de keuzestress wat te verlichten...
Lees meer

Zie ook andere acts uit 2021